بررسی تاثیر فرآیند الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای آلومینیوم/ آهن و آلومینیوم/ مس در حذف رنگ از فاضلاب رنگی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فرآیند الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای آلومینیوم/ آهن و آلومینیوم/ مس در حذف رنگ از فاضلاب رنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فرآیند الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای آلومینیوم/ آهن و آلومینیوم/ مس در حذف رنگ از فاضلاب رنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فرآیند الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای آلومینیوم/ آهن و آلومینیوم/ مس در حذف رنگ از فاضلاب رنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فرآیند الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای آلومینیوم/ آهن و آلومینیوم/ مس در حذف رنگ از فاضلاب رنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: فاضلاب رنگی، منشاء اصلی آلودگی منابع آبی است و اگر بدون تصفیه به محیط زیست تخلیه شود، اثرات قابل ملاحظه ای بر آن دارد. در سال های اخیر، به فرایند الکتروکواگولاسیون (EC) به عنوان یک روش مناسب برای تصفیه ی فاضلاب صنعتی توجه زیادی شده است. در این مطالعه، کارایی فرایند الکتروکواگولاسیون بر حذف رنگ از فاضلاب طبیعی رنگ رزی بررسی شده است.مواد و روش ها: مطالعه حاضر، به صورت تجربی و در یک راکتور الکتروشیمیایی ناپیوسته شامل یک بشر با حجم ۰.۶ لیتر و مجهز به ۲ الکترود آند و ۲ الکترود کاتد انجام شده است. آند از جنس آلومینیوم و کاتد از جنس آهن یا مس بوده که به صورت موازی به هم متصل شده اند. در هر مرحله از آزمایش، ۴۰۰m1 از فاضلاب وارد راکتور شده و اثر ۳ پارامتر شدت جریان (۵۰-۵۰۰ mA)، زمان واکنش (۵-۴۰ min) و pH فاضلاب (PH=4-8) بر کارایی فرایند بررسی گردیده است. یافته ها: شرایط بهینه عملیاتی برای هر دو سیستم A1/Fe و A1/Cu در شدت جریان ۴۰۰ mA، زمان واکنش ۴۰ min و PH=4 افته شده است. دراین شرایط EC با A1/Cu تقریبا به طور کامل رنگ را حذف نموده (%۹۸) و کارایی حذف COD%28 بود. در حالی که EC با A1/Fe توانست %۹۷ از رنگ و %۲۱ از COD را کاهش دهد. همچنین در این شرایط مصرف انرژی و کارایی جریان فرایند EC به ترتیب ۲.۹Kwh/m3 و ۱۱۰% بوده است.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده، می توان اظهارداشت که فرایند EC می تواند به عنوان یک روش موثر و اقتصادی جهت حذف رنگ از فاضلاب باشد.

کلید واژه: حذف رنگ، الکتروکواگولاسیون، تصفیه فاضلاب، آلومینیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.