بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس و روغن گیاه دارویی سیاهدانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس و روغن گیاه دارویی سیاهدانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس و روغن گیاه دارویی سیاهدانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس و روغن گیاه دارویی سیاهدانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس و روغن گیاه دارویی سیاهدانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات :۱۲

یکی از شیوه های بیولوژیکی برای افزایش تولید در کشاورزی، استفاده بالقوه از میکروارگانیزم های مفید خاکزی است که می توانند به روش های مختلف باعث افزایش رشد و عملکرد گیاه شوند. به منظور بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر میزان اسانس گیاه دارویی سیاه دانه آزمایشی در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰ متر مربع در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل: ۱- کود بیولوژیک نیتروکسین، ۲-نیتراژین، ۳- باکتری های حل کننده فسفات، ۴- بیوفسفر، ۵- سوپرنیتروپلاس، ۶- نیتروکسین+ باکتری های حل کننده فسفات، ۷- نیتروکسین + بیوفسفر و ۸- شاهد بودند. نتایج نشان دادند که کودهای بیولوژیک تاثیر معنی داری بر درصد روغن و درصد اسانس نداشتند اما عملکرد دانه، عملکرد اسانس و عملکرد روغن تحت تاثیر کودهای بیولوژیک قرار گرفتند. بیشترین و کمترین عملکرد دانه به ترتیب در تیمارهای سوپرنیتروپلاس و شاهد بدست آمد، البته بین تیمارهای کود بیولوژیک اختلاف معنی داری از این نظر دیده نشد. عملکرد اسانس تابعی از عملکرد دانه و درصد اسانس آن است، لذا با هر گونه تغییر در عملکرد دانه و یا درصد اسانس، عملکرد اسانس نیز تحت تاثیر قرار می گیرد. افزایش عملکرد دانه سیاهدانه سبب افزایش عملکرد اسانس شد و عملکرد دانه و عملکرد اسانس از همبستگی مثبت و بالایی (R2=0.895) برخوردار بود. بطور کلی کاربرد کود های بیولوژیک، به تنهایی و یا در ترکیب با یکدیگر، در بهبود عملکرد گیاه دارویی سیاه دانه، تاثیر مثبتی داشت و با توجه به ضرورت تولید گیاهان دارویی در نظام های زراعی و لزوم توجه به کشت این گیاهان، بنظر می رسد کودهای بیولوژیک جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی در تولید گیاهان دارویی باشند

کلید واژه: گیاهان دارویی، کودهای بیولوژیک، سیاهدانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.