ارزیابی نشانگرهای SSR و ISSR جایگاه ژنومی ۱D، مرتبط با کیفیت مطلوب نانوایی در لاین های موتانت گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی نشانگرهای SSR و ISSR جایگاه ژنومی ۱D، مرتبط با کیفیت مطلوب نانوایی در لاین های موتانت گندم نان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی نشانگرهای SSR و ISSR جایگاه ژنومی ۱D، مرتبط با کیفیت مطلوب نانوایی در لاین های موتانت گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نشانگرهای SSR و ISSR جایگاه ژنومی ۱D، مرتبط با کیفیت مطلوب نانوایی در لاین های موتانت گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی نشانگرهای SSR و ISSR جایگاه ژنومی ۱D، مرتبط با کیفیت مطلوب نانوایی در لاین های موتانت گندم نان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ژنتیک نوین
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ضریب تشابه، کیفیت نانوایی، گندم نان، ISSR ،SSR
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.