بررسی اثر زهر زنبورعسل بر تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون در موش صحرایی مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر زهر زنبورعسل بر تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون در موش صحرایی مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر زهر زنبورعسل بر تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون در موش صحرایی مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زهر زنبورعسل بر تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون در موش صحرایی مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر زهر زنبورعسل بر تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون در موش صحرایی مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) بیماری التهابی است. زهر زنبورعسل (HBV) حاوی طیفی از آنزیم ها و آمین های فعال بیولوژیکی است که اثرات ضد درد و ضدالتهابی آن بر این سندروم به اثبات رسیده است. هدف از این تحقیق بررسی اثر HBV بر تغییرات هورمون آنتی مولارین (AMH)، تری گلیسیرید و LDL در موش های صحرائی مبتلا به PCOS است.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی بر روی ۶۳ سر موش صحرائی ویستار ماده صورت گرفت. جهت القاء PCOS، استرادیول والراتبه صورت تک مرحله ای زیرجلدی (۲mg/100gr وزن بدن) تزریق شد. پس از ۶۰ روز، ۰.۲ میلی گرمHBV حل شده در PBS به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به صورت درون صفاقی به مدت ۱۰ روز تزریق گردید. سپس، موش ها کشته شدند و بافت تخمدانی گروه های کنترل، PCOS و PCOS تیمارشده با HBVبرای مقایسه هیستولوژیک جمع آوری شد. سرم خون برای سنجش تغییرات سطوح لیپیدها و آنتی مولارین هورمون با روش الایزا جدا گردید.نتایج: یافته های مطالعه کاهش قابل توجهی را درجسم زرد در گروه PCOS نسبت به گروه کنترل و افزایش جسم زرد در گروه تحت درمان با HBVدر مقایسه با گروه PCOS نشان داد. تری گلیسیرید و LDL در گروه PCOS نسبت به گروه کنترل افزایش یافته در حالی که کاهش آن در گروه تیمار شده با HBV مشاهده شد. افزایش AMH در گروه PCOS نسبت به گروه کنترل مشاهده شد، ولی در نمونه های تیمارشده با HBV کاهش نشان داد.نتیجه گیری: در این بررسی می توان عنوان نمود که اثر مفید HBV بر روی PCOS ممکن است از طریق تاثیر بر بیان فاکتور AMH و کاهش میزان تری گلیسیرید و LDL باشد.

کلید واژه: سندرم تخمدان پلی کیستیک، استرادیول والرات، زهر زنبورعسل، آنتی مولارین هورمون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.