مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین :
مقاله تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۴۰ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: تغییرات قند خون بعد از بی حسی اسپاینال توسط لیدوکایین در عمل جراحی سزارین
این مقاله دارای ۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بی حسی اسپاینال
مقاله عمل جراحی سزارین
مقاله لیدوکایین
مقاله قند خون
مقاله همودینامیک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از پاسخ های متابولیک به استرس های جراحی، ایجاد تغییرات در سطح سرمی قند بیماران تحت جراحی است. برخی مطالعات نشان داده است که پس از بی حسی اسپاینال نشانه هایی از هیپوگلیسمی دیده می شود. هدف از انجام این تحقیق، تعیین اثر بی حسی اسپاینال با استفاده از لیدوکایین در حین عمل جراحی سزارین بر سطح قند خون مادران می باشد.
روش بررسی: مطالعه حاضر به صورت یک کارآزمایی بالینی (قبل – بعد)، بر روی مادران خواستار عمل جراحی سزارین که طی سال ۱۳۸۷-۱۳۸۶ به اطاق عمل جراحی زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) مراجعه کرده بودند، صورت گرفت. بی حسی اسپاینال با استفاده از لیدوکایین %۵ در تمامی مادران انجام گردید. قند خون مادران قبل از بی حسی، نیم ساعت پس از بی حسی و در ریکاوری توسط دستگاه گلوکومتر در اتاق عمل اندازه گیری شد. برای مقایسه تغییرات از آزمون آماری Pair T-Test استفاده گردید و P<0.05 سطح معنی داری اختلاف ها تلقی شد.
یافته ها: در این پژوهش ۱۵۴ مادر مورد بررسی قرار گرفتند. متوسط سطح سرمی قند خون مادران نیم ساعت پس از بی حسی در مقایسه با سطح اولیه، کاهش معنی داری داشت. که این میزان قند خون تا زمان ریکاوری افزایش یافت، ولی در مقایسه با سطح اولیه، سطح سرمی قند خون کمتر بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد بی حسی اسپاینال حاصل از لیدوکایین %۵ موجب کاهش معنی داری در سطح قند و میزان فشار خون مادران می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.