مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان :

مقاله شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۲۰۵ تا ۲۱۰ منتشر شده است.
نام: شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی در موارد مشکوک به پلوروپنومونی واگیر بزان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلوروپنومونی واگیر بزان
مقاله مایکوپلاسما کاپری کولوم کاپری پنومونی
مقاله روش کشت
مقاله روش PCR
مقاله بز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پلوروپنومونی واگیر بزان از مهمترین عفونت های شایع در منطقه خاورمیانه است. تاکنون گزارشی از شناسایی و جداسازی گونه های درگیر در ایران وجود ندارد. هدف از این مطالعه، جداسازی و شناسایی مولکولی عوامل مایکوپلاسمایی موارد مشکوک به این بیماری در گله های بومی بز می باشد. مجموع ۱۰۰ نمونه ریه از ۲۰ گله مشکوک به پلوروپنومونی، از کشتارگاه هایی در نزدیکی کرمانشاه، در طول سال های ۱۳۸۴-۱۳۸۶ جمع آوری و به آزمایشگاه میکروبیولوژی منتقل شدند. ضایعات میکروسکوپی شامل هپاتیزاسیون ریوی با زخم های خاکستری و سفید (جامدشدن) و ظاهر منقوط و فیبرینی و یا بدون فیبرین بودند. نمونه ها در محیط کشت PPLO براث و آگار کشت داده شدند. پس از پاساژهای متعدد، از ۴ گله مشکوک، تک کلونی تخم مرغی شکل مایکوپلاسما جداشد ۲۲۲) درصد). سپس DNA نمونه ها به روش فنل- کلروفورم استخراج شدند و تحت واکنش PCR با استفاده از پرایمر اختصاصی جنس قرار گرفتند. علاوه بر ‌۴ نمونه مثبت قبلی در کشت، نمونه های ۵ گله دیگر آلودگی به جنس مایکوپلاسما را در واکنش PCR نشان دادند ۴۵) درصد). بررسی نمونه ها در واکنش PCR با استفاده از پرایمرهای اختصاصی از نظر کلاسترمایکوییدس، گونه های کاپری کولوم کاپری پنومونیه و مایکوئیدس مایکوئیدس کلونی بزرگ در کنار گونه آگالاکتیه (به عنوان کنترل منفی) نشان داد که آلودگی به این گونه ها وجود ندارد. با این وجود اعلام وضعیت های عاری بودن گله های بز در ایران، از نظر ابتلا به پلوروپنومونی واگیر نیازمند تحقیقات وسیعتر و مطالعه تعداد نمونه های بیشتر درآینده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.