مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی :

مقاله مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۵ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه حالت اسید و باز در خون شریانی و وریدی حین بیهوشی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید و باز
مقاله خون شریانی
مقاله خون وریدی
مقاله بیهوشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: از زمان پیدایش بیهوشی نیاز به پایش به ویژه از نظر اکسیژناسیون و اسید و باز همیشه وجود داشته است. برای این بررسی دستگاه های گوناگونی تهیه شده اند که یکی از مفیدترین آنها ارزیابی گازهای خون شریانی است. این روش، روشی تهاجمی است که استفاده از آن در مورد تمام بیماران امکانپذیر نیست. استفاده از این روش با توجه به تهاجمی بودن و عوارض بالقوه ای که دارد محدود به بیماران خاصی است. لذا در این بررسی بیماران از نظر وضعیت اسید و باز در خون شریانی با وریدهای پشت دست که روشی راحت تر و با عوارض کمتر است مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مواد و روش ها: ۲۰ بیمار با کلاس ASA 1 و ۲ در این مطالعه آینده نگر وارد شدند. حدود ۱۵ دقیقه پس از القا بیهوشی با رعایت شرایط استریل ابتدا نمونه خون شریانی دست (رادیال) و بالافاصله پس از آن خون وریدی پشت دست گرفته شد و به آزمایشگاه گازهای خون فرستاده شد.
نتایج: در این مطالعه میانگین فشار اکسیژن، فشار دی اکسید کربن، اشباع اکسیژن خون و اسیدیته در نمونه های خون شریانی و وریدی با هم اختلاف معنی داری داشتند (p<0.01). بی کربنات در نمونه های خون وریدی و شریانی با هم اختلاف معنی داری نداشتند (p>0.05).
بحث: با توجه به اختلاف معنی دار بین خون شریانی و وریدی از لحاظ فشار اکسیژن، فشار دی اکسید کربن و اسیدیته نمی توان از خون وریدی به عنوان جایگزینی مطمئن برای خون شریانی جهت ارزیابی اکسیژناسیون و وضعیت اسید و باز بیماران استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.