تنوع در ارزش غذایی گونه شورپسند Halocnemum strobilaceum در سه رویشگاه شور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تنوع در ارزش غذایی گونه شورپسند Halocnemum strobilaceum در سه رویشگاه شور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تنوع در ارزش غذایی گونه شورپسند Halocnemum strobilaceum در سه رویشگاه شور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع در ارزش غذایی گونه شورپسند Halocnemum strobilaceum در سه رویشگاه شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تنوع در ارزش غذایی گونه شورپسند Halocnemum strobilaceum در سه رویشگاه شور :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم
تعداد صفحات :۱۲
گیاهان شور به عنوان منبع اصلی تغذیه دام های (بز، شتر و گوسفند) ساکن مناطق شور محسوب می شوند. لذا با برنامه ریزی و مدیریت این گیاهان، می توان تا حد زیادی از مشکل های ساکنان محروم این مناطق را مرتفع ساخت. این پژوهش برای تعیین ارزش غذایی گونه شور Halocnemum strobilaceum در سه مرحله فنولوژیکی رشد رویشی، گلدهی و بذر دهی در سه رویشگاه متفاوت قم، یزد و ارومیه انجام گرفت. پس از نمونه برداری به صورت به طور کامل تصادفی، شاخص های دیواره سلولزی عاری از همی سلولز ((ADF، پروتیین خام (CP)، میزان خاکستر، چربی خام (Ee)، انرژی متابولیسمی (ME)، هضم پذیری ماده خشک ((DMD و درصد رطوبت در آزمایشگاه با روش های استاندارد تعیین شدند. برای آنالیز داده ها از تجزیه واریانس در قالب طرح فاکتوریل استفاده شد. نتایج نشان داد که تمام فاکتورهای اندازه گیری شده در مراحل و رویشگاه های مختلف دارای تغییرهای معنی داری می باشد. نتایج همچنین نشان داد که شاخص های کیفیت در H.strobilaceum در مرحله گلدهی و در منطقه قم بیش ترین ارزش غذایی را دارا می باشد و با افزایش سن گونه در سه رویشگاه میزان الیاف خام و خاکستر افزایش یافته است. در مجموع، گونه مورد نظر با توجه به قرار گرفتن در شرایط سخت اکولوژیکی، دارای ارزش علوفه ای خوبی بوده و می تواند برای برنامه ریزی و دیدگاه های توسعه پایدار در مناطق شور مورد توجه قرار گیرند.
کلید واژه: ارزش غذایی، Halocnemum strobilaceum، گیاهان شور، پروتیین خام
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.