بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی برگ و شاتون های فندق در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی برگ و شاتون های فندق در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی برگ و شاتون های فندق در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی برگ و شاتون های فندق در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی برگ و شاتون های فندق در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم
تعداد صفحات :۱۴
رویشگاه های فندق در نواحی شمال کشور ایران به صورت جنگل های طبیعی وجود دارد. در بسیاری از استان ها هم می توان آن را به صورت دست کاشت مشاهده کرد. از برگ و شاتون فندق به عنوان دارو استفاده می شود. در این پژو هش اثر عصاره آبی برگ و شاتون فندق بر روی ۸ باکتری باسیلوس سوبتیلیس، باسیلوس سرئوس، استافیلو کوکوس اورئوس، میکرو کوکوس لوتئوس، اشرشیا کلی، سودوموناس آئروژینوزا، کلبسیلا پنومونیه، یرسینا انتروکولیتیکا مورد بررسی قرار گرفت. اثر عصاره ها با اثر دو آنتی بیوتیک سفتی زوکسیم و سیپروفلوکساسین مقایسه شد. نتایج نشان داد با تغییر رویشگاه خواص ضد باکتری فندق ها تغییر کرد. برگ ها اثر ضد باکتریایی نشان ندادند اما شاتون ها دارای اثر ضد باکریایی بودند. باکتری های گرم مثبت حساس تر بودند. خواص ضد باکتریایی آنتی بیوتیک ها بیش تر از عصاره ها بود.
کلید واژه: فندق، عصاره آبی، باکتری، آنتی بیوتیک، جنگل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.