مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴ :
مقاله چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در حکیم از صفحه ۴۰ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: چگونگی انتشار نتایج تحقیقات مرتبط با سلامت در روزنامه های کثیر الانتشار کشور ۱۳۸۴
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مقاله مرتبط با سلامت
مقاله روزنامه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: امروزه جراید کثیرالانتشار به جهت توزیع وسیع در سطح ملی، قیمت مناسب، دسترسی سریع و به روز بودن از اهمیت ویژه ای در افزایش آگاهی و ادراک جوامع برخوردار می باشند. هدف از این مطالعه، ارزیابی کمی و کیفی مقالات مرتبط با سلامت در ۳ روزنامه کثیرالانتشار کشور می باشد.
روش کار: در این مطالعه مقطعی، سه روزنامه همشهری، کیهان و ایران به تعداد ۶۰ نسخه از هر روزنامه از لحاظ تعداد مقالات مرتبط با سلامت از طریق تکمیل پرسشنامه بررسی گردیدند.
یافته ها: در این مطالعه ۶۹۶ مقاله مرتبط با سلامت مورد بررسی قرار گرفتند که یک چهارم آن ها مقالات تحقیقاتی بوده اند. متوسط تعداد این مقالات در هر نسخه ۳۸ بود. منبع مقالات در بیشتر موارد خبرنگاران و آژانس های خبری داخلی بوده اند. محل درج مقالات در اکثر موارد بخش علم و تکنولوژی بوده و مقالات در بیش از %۷۰ موارد از نوع خبری بودند و در بیش از %۵۰ موارد با ارایه اطلاعات بهداشتی موجبات حفظ و تقویت سلامت مردم را فراهم کرده اند. %۷۰ مقالات تحقیقاتی در کشورهای توسعه یافته اجرا شده و جمعیت عمومی بیشترین مخاطبین این تحقیقات را تشکیل می دادند.
نتیجه گیری: رسانه ها نقش موثری در انتقال اطلاعات مرتبط با سلامت ایفا می کنند. بدیهی است توانمند سازی محققین در انتشار نتایج متناسب با گروه هدف از اهمیت بسزایی در ارتقاء سلامت جامعه برخوردار خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.