بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر تیمارهای مختلف بر زودرسی و همرسی خرمای شاهانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم
تعداد صفحات :۲۰
به منظور ایجاد زودرسی و همرسی در خرمای شاهانی، این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. بدین منظور کلرید سدیم۱.۵ و ۳ درصد، اسید استیک ۲ و ۴ درصد، الکل اتیلیک ۷۰ درصد، مخلوط اسید استیک ۲ درصد و کلرید سدیم ۱.۵ درصد، مخلوط کلرید سدیم ۱.۵ و سرکه خرما ۳۰ درصد و سرکه خرما ۴۰ و ۶۰ درصد به صورت محلول پاشی روی کل خوشه در دو زمان، یکی شروع تغییر رنگ و دیگری دو هفته بعد از آن (مرحله خلال کامل)، اعمال شد و طی آن تاثیر مواد فوق بر سرعت رسیدن میوه، درصد خرما، رطب، خلال، کل مواد جامد محلول و pH مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کلرید سدیم ۳ درصد، اسید استیک ۴ درصد و سرکه خرما ۶۰ درصد، با اختلاف معنی دار نسبت به شاهد، زودرسی و همرسی را در پی داشته اند و این تاثیر در زمان دوم محلول پاشی خیلی بیش تر از زمان اول بوده است. به طوری که محصول یک ماه زودتر قابل برداشت شد. با توجه به نتایج همه اندازه گیری ها، از مجموع تیمارها، محلول پاشی زمان دوم با کلرید سدیم ۳ درصد، مناسب ترین تیمار تشخیص داده شد.
کلید واژه: خرمای شاهانی، زودرسی، هم رسی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.