مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم :

مقاله بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی از صفحه ۱۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کارآیی مصرف آب در ارقام گندم
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله عملکرد
مقاله کارایی مصرف آب
مقاله کارایی تبخیر و تعرق
مقاله شاخص برداشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به محدودیت منابع آبی، تعیین حداقل مقدار آبی که منجر به تولید حداکثر عملکرد می شود از اهمیت بسیار برخوردار است. در این راستا پژوهشی در سال زراعی ۸۳-۱۳۸۲ به طور همزمان در دو منطقه تربت جام و کرج، به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور و در چهار تکرار اجرا شد. فاکتور اول شامل ۹ رژیم مختلف آبیاری بر مبنای درصد تخلیه رطوبتی خاک بود که عبارت بودند از T۱ (آبیاری در ۴۰ درصد تخلیه رطوبتی در تمام دوره رشد)؛ T۲ و T۳ آبیاری به ترتیب در ۶۰ درصد و ۸۰ درصد تخلیه رطوبتی از ابتدای طویل شدن ساقه ها تا پایان دوره رشد)؛ T۴ و T۶ آبیاری به ترتیب در ۶۰ درصد و ۸۰ درصد تخلیه رطوبتی در زمان گلدهی، آبیاری در ۴۰ درصد تخلیه رطوبتی در سایر مراحل رشد)؛ T۵ و T۷ آبیاری در ۴۰ درصد تخلیه رطوبتی تا زمان گلدهی؛ آبیاری به ترتیب در ۶۰ درصد و ۸۰ درصد تخلیه رطوبتی از زمان گلدهی تا پایان دوره رشد)؛ T۸ آبیاری در ۴۰ درصد تخلیه رطوبتی تا زمان گلدهی؛ قطع آبیاری از گلدهی تاپایان دوره رشد)؛ و T۹ آبیاری در ۴۰ درصد تخلیه رطوبتی تا ابتدای پر شدن دانه؛ قطع آبیاری در طول دوره پر شدن دانه). فاکتور دوم شامل سه رقم گندم (چمران، مرودشت و گاسپارد) بود. نتایج نشان داد که انجام کم آبیاری آخر فصل، نسبت به اعمال تیمارهای کم آبیاری در مراحل ابتدایی رشد تاثیر زیادتری بر عملکرد و کارایی مصرف آب داشت، و مراحل گلدهی و دانه بندی حساس ترین مراحل به تنش بودند. کارایی مصرف آب در بین تیمارهای مختلف تنش رطوبتی بین ۰۱۷ تا ۱۳۴ کیلوگرم در مترمکعب در نوسان بود. واکنش ارقام گندم به رژیم های آبیاری در دو منطقه مورد بررسی متفاوت بود و شرایط گرم و خشک حاکم در تربت جام منجر به مصرف آب بیشتر و کارایی مصرف آب کمتر در این منطقه شد. در بین صفات مورد مطالعه عملکرد دانه بیشترین تاثیر مستقیم را بر کارایی مصرف آب داشت و بعد از آن میزان آب مصرفی مابقی تغییرات کارایی مصرف آب را توجیه کرد. بنابراین به نظر می رسد مدیریت آبیاری گندم به ویژه در مراحل انتهایی رشد از اهمیت ویژه ای برخوردار است، و باید در هر منطقه مطابق با شرایط اقلیمی حاکم مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.