بررسی توصیفی عوامل محیطی مستعد کننده بیماری ها در گاوداری های استان فارس: ارائه روشی برای کمی کردن یافته های کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توصیفی عوامل محیطی مستعد کننده بیماری ها در گاوداری های استان فارس: ارائه روشی برای کمی کردن یافته های کیفی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توصیفی عوامل محیطی مستعد کننده بیماری ها در گاوداری های استان فارس: ارائه روشی برای کمی کردن یافته های کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توصیفی عوامل محیطی مستعد کننده بیماری ها در گاوداری های استان فارس: ارائه روشی برای کمی کردن یافته های کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توصیفی عوامل محیطی مستعد کننده بیماری ها در گاوداری های استان فارس: ارائه روشی برای کمی کردن یافته های کیفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۸

پژوهش حاضر، به منظور بررسی عوامل مستعد کننده بیماری ها در محیط زندگی گاوها و ارائه روشی برای کمی کردن اطلاعات و آسان سازی تفسیر یافته ها انجام شد. در ۳۰ گاوداری شیری در استان فارس، سطح آشنایی دامداران با تاثیر شرایط محیطی در برقراری سلامت عمومی در گله، و اصلی ترین عوامل محیطی که در مورد نقش آنها در رخداد بیماری ها و عملکرد نابهینه توجیه روشنی وجود دارد، بررسی شدند. این عوامل شامل گروه بندی، مساحت و ویژگی های کف و بستر، وضعیت آخور، وضعیت آبخوری و امکانات مقابله با تنش گرمایی بودند. از نظر موجود بودن برنامه ها (یا اطلاعات) نسبتا جامع برای برقراری سلامت عمومی گله تنها ۱۰% گاوداری های مطالعه شده مناسب تشخیص داده شدند. از نظر گروه بندی تنها در نیمی از گاوداری ها دقت نظر نسبی دیده می شد. از نظر تهویه جایگاه های گاوهای دوشا، تنها در ۱۰% گاوداری ها شرایط لازم به طور نسبی فراهم شده بود. از نظر مساحت و ویژگی های کف و بستر، ۵۳.۳% و از نظر ساختار آخورها ۵۰% گاوداری ها به درجاتی از اصلاح نیاز داشتند. ۵۶.۷% گاوداری ها از نظر آبخوری اشکالی نداشتند و مابقی به تغییرات جزئی نیازمند بودند. متاسفانه در هیچ یک از گاوداری ها امکانات و تجهیزات موثری برای مقابله با استرس گرمایی وجود نداشت، و اکثریت قاطع آنها (۹۶.۷%) به اصلاحاتی در حد متوسط تا زیاد نیاز داشتند. بر اساس نتایج بررسی حاضر و با روش اعمال شده در این بررسی، به نظر می رسد که از بین معیارهای مطالعه شده اصلاح وضعیت از نظر تهویه و مقابله با تنش گرمایی بیشترین ضرورت را دارد. اصلاح وضعیت از نظر مساحت، نوع کف، بستر و همچنین ساختار آخورها در درجه دوم اهمیت قرار می گیرد و از نظر وضعیت آبخوری ها کمترین ضرورت احساس می شود.

کلید واژه: عوامل مستعد کننده، محیط، تهویه، جایگاه، گروه بندی، تنش گرمایی، گاو شیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.