نقش محدودیت منبع بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان واجد تیپ های رشدی متفاوت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش محدودیت منبع بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان واجد تیپ های رشدی متفاوت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش محدودیت منبع بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان واجد تیپ های رشدی متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش محدودیت منبع بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان واجد تیپ های رشدی متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش محدودیت منبع بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان واجد تیپ های رشدی متفاوت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۲

وزن دانه از مولفه های مهم عملکرد در ژنوتیپ های گندم به شمار می رود. این مولفه از یک سو به میزان مواد فتوسنتزی (منبع) موجود، به ویژه در مراحل اولیه رشد و از سوی دیگر به ظرفیت و توانایی دانه های در حال رشد (مخازن) برای ذخیره این مواد فتوسنتزی بستگی دارد. یکی از راهکارهای دستیابی به عملکرد بالا در ژنوتیپ های گندم، تخصیص بیشتر مواد فتوسنتزی به مخازن اقتصادی یا دانه هاست. به منظور بررسی اثر محدودیت منبع بر خصوصیات کیفی پنج رقم گندم نان (کویر، نوید، الوند، نورستار و گاسپارد) واجد تیپ های رشدی متفاوت (بهاره، بینابین و زمستانه)، آزمایشی در سال ۹۱-۱۳۹۰ به صورت استریپ اسپلیت پلات (کرت های نواری خرد شده در بر گیرنده تیمارهای رقم و محدودیت منبع) در پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اسلام آباد غرب واقع در استان کرمانشاه اجرا شد. پارامترهای مورد ارزیابی عبارتند بودند از وزن هزار دانه، درصد پروتئین دانه، درصد نشاسته، درصد فیبر دانه، تعداد دانه در سنبله، وزن دانه در سنبله و عملکرد. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها به روش دانکن (در سطح پنج درصد) نشان داد که محدودیت منبع تاثیر معنی داری بر کاهش عملکرد ارقام ایجاد نمود. ارقام نیز از نظر عملکرد با یکدیگر تفاوت معنی داری داشتند به طوری که بیشترین عملکرد مربوط به رقم گاسپارد و کمترین عملکرد مربوط به رقم نورستار بود. نتایج نشان داد از نظر صفات تعداد دانه در سنبله و وزن دانه در سنبله ارقام تفاوت معنی داری با یکدیگر دارند. به نظر می رسد ارقام زمستانه به واسطه دیررس بودن از درصد پروتئین بیشتر و درصد نشاسته کمتری برخوردارند، محدودیت منبع نیز موجب کاهش مقدار بسیاری از پارامترهای مورد ارزیابی گردید.

کلید واژه: پروتئین دانه، تیپ رشد بهاره، تیپ رشد زمستانه، وزن هزار دانه، تعداد دانه در سنبله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.