مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج :

مقاله تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی از صفحه ۵۵ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: تعیین کاراترین شیوه ی تقسیط کود نیتروژنه با استفاده از نمودار رنگ برگ (LCC) و کلروفیل متر (SPAD) در برنج
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنج
مقاله تقسیط کود نیتروژن
مقاله نمودار رنگ برگ (LCC)
مقاله کلروفیل متر (SPAD)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین کاراترین شیوه تقسیط نیتروژن با استفاده از نمودار رنگ برگ و کلروفیل متر در برنج آزمایشی به صورت کرت های خرد شده و در قالب طرح بلوک های تصادفی با ۳ تکرار در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ در موسسه تحقیقات برنج کشور اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل ارقام در ۳ سطح به عنوان عامل اصلی شامل GRH1، خزر و هاشمی و زمان اعمال کود به عنوان عامل فرعی که شامل LCC<3 (اعمال کود پس از مشاهده درجه ۳ از نمودار رنگ برگ)، LCC<4 (اعمال کود پس از مشاهده درجه ۴ از نمودار رنگ برگ)، SPAD<35 (اعمال کود پس از این که کلروفیل متر محتوای کلروفیل برگ را کمتر از ۳۵ نشان بدهد)، SPAD<38 (اعمال کود پس از این که کلروفیل متر محتوای کلروفیل برگ را کمتر از ۳۸ و بیشتر از ۳۵ نشان بدهد)، روش عرف (مصرف ۱۵۰ کیلوگرم کود نیتروژنه در مراحل اواسط پنجه زنی، تشکیل جوانه اولیه در خوشه و زمان گلدهی) و شاهد (بدون اعمال کود) بودند. اختلاف بین ارقام برای عملکرد دانه، تعداد دانه پر، تعداد دانه پوک، طول خوشه، تعداد خوشه، وزن صددانه، ارتفاع بوته و روز تا رسیدگی در سطح یک درصد معنی دار بود. همچنین اختلاف بین زمان اعمال کود مورد بررسی برای کلیه صفات جز تعداد دانه پوک و وزن صد دانه در سطح یک درصد معنی دار بود. بین زمان های اعمال کود مورد بررسی، SPAD<38 و LCC<4 اختلاف معنی داری با سایر تیمارهای اعمال شده داشتند، در صورتی که اختلاف بین روش عرف با LCC<3، SPAD<35 معنی دار نبود. نتایج به دست آمده نشان داد که، آستانه کلروفیل متر برای رقم هاشمی عدد ۳۵ کلروفیل متر و برای ارقام خزر و هیبرید شماره ۴ نمودار رنگ برگ و ۳۸ کلروفیل متر می باشد، بنابراین پیشنهاد می شود زمانی که این مقادیر به پایین تر از آستانه اعلام شده کاهش یابند، کود نیتروژنه به مقدار ۳۵ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار برای رقم هاشمی و ۴۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار برای ارقام هیبرید و خزر مصرف گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.