بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مقادیر و روش های مصرف کود آلی هوموسی بر جذب عناصر غذایی و عملکرد لوبیا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثر کود آلی هوموسی فربنات بر جذب عناصر غذایی و عملکرد گیاه لوبیا، آزمایشی گلدانی در شرایط گلخانه به صورت طرح آماری کاملا تصادفی در سه تکرار ه اجرا گردید که در آن تیمارهای آزمایشی شامل: روش بذر مال (مصرف مقادیر صفر، ۲ و ۴ درصد کود آلی مایع فربنات ال)، روش مصرف خاکی (مصرف مقادیر صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر کود آلی مایع فربنات در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) و روش محلول پاشی (مصرف مقادیر صفر، ۰.۵ و ۱ درصد کود در دو مرحله سه برگی و قبل از گلدهی) بود. نتایج تحقیق نشان داد که مصرف کود آلی فربنات سبب افزایش عملکرد ماده خشک گیاه و غلظت عناصر غذایی میکرو و ماکرو نسبت به شاهد گردید که این افزایش از نظرآماری در سطح پنج در صد معنی دار بود. روش مصرف خاکی فربنات نسبت به روش های محلولپاشی و بذر مال اثرات بیشتری بر شاخص های مورد اندازه گیری داشت.

کلید واژه: روش مصرف، فربنات، کود آلی، لوبیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.