مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو :

مقاله بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۱۵ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل احتمالی موثر بر نتیجه نهایی عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیادر استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استئوتومی
مقاله استئوآرتریت
مقاله کمپارتمان داخلی زانو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استئوتومی پروگزیمال تیبیا در بیمارانی که از استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو رنج می برند، نتایج عالی و رضایت بخشی دارد؛ هر چند در ۱۰ تا ۵۰ درصد از افراد نتایج نامطلوبی نیز گزارش شده است. هدف از انجام این مطالعه، بررسی فاکتورهای احتمالی موثر در نتیجه جراحی برای شناخت بهتر مواردی است که با استئوتومی امید به بهبودی آن ها وجود دارد.
روش بررسی: این مطالعه گذشته نگر و از نوع مورد – شاهدی بوده. ۵۷ عمل استئوتومی پروگزیمال تیبیا با روش گوه ای داخلی باز در ۴۳ بیمار (۱۶ مرد و ۲۷ زن؛ میانگین سنی: ۵۴۵±۷۸ سال) طی سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ جهت درمان استئوآرتریت کمپارتمان داخلی زانو انجام شد. زمان پیگیری بیماران ۲۵±۵ ماه بوده است. عواملی از قبیل سن، جنس، سابقه اعمال جراحی اندام تحتانی، سابقه درد طولانی مدت زانو، چاقی، سیگار، پهن شدن فضای کمپارتمان داخلی، اگزوفیت استخوانی تیبیا، آسیب کامل غضروف تیبیا، تخریب منیسک داخلی، زاویه واروس بیش از ۱۰ درجه، ناپایداری شدید لیگامان کولترال داخلی و صدمه همزمان ناشی از استئوآرتریت در کمپارتمان خارجی زانو پیش از عمل ارزیابی و ثبت شدند.
مقایسه وضعیت بیماران پیش و پس از عمل توسط تحلیل آماری امتیازات حاصل از معیارهای KOOS در بیماران واجد و فاقد این عوامل احتمالی موثر صورت گرفت. با استفاده از آزمون های آماری One-way ANOVA، Independent samples t-test وMann–Whitney U-test تفاوت نتیجه درمانی (حاصل از سیستم امتیاز دهی KOOS) بر اساس عوامل پیش بینی کننده احتمالی، در بیمارانی که تحت استئوتومی پروگزیمال تیبیا قرار گرفتند، به تفکیک مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: ۸ مورد عارضه متعاقب جراحی دیده شد که فقط یک مورد آن نیازمند عمل مجدد بود و یک مورد هم به علت درد مداوم و شدید در خلال پیگیری ها نیاز به تعویض کامل مفصل پیدا کرد. میانگین زاویه اصلاح شده ۸۸±۳۴ درجه بوده و زمان جوش خوردن استئوتومی نیز ۳۱±۱۴ ماه بوده است. سابقه درد زانو بیش از ۲ سال و استئوآرتریت همزمان کمپارتمان خارجی زانو در کنار بسیاری عوامل دیگر در بیماران دچار نتایج ضعیف عمل دیده شدند.
نتیجه گیری: انتخاب نادرست استئوتومی برای بیماری که نتایج پس از عمل وی نامطلوب خواهد بود، صرفا هزینه بر بوده و درمان نهایی را به تاخیر می اندازد. عوامل متعدد موثر بر نتایج عمل استئوتومی در این مطالعه شناسایی و معرفی شدند که با توجه به آن ها می توان بیمارانی را که احتمال کسب نتایج ضعیفی دارند، مستقیما تحت جراحی تعویض کامل مفصل زانو قرار داده و از صرف هزینه و تحمیل جراحی های متعدد جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.