مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان :

مقاله بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۱۸۷ تا ۲۰۲ منتشر شده است.
نام: بررسی سنگ شناختی و ژئوشیمیایی کانی های اصلی سازنده سنگ های آتشفشانی تفتان
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تفتان
مقاله سیستان و بلوچستان
مقاله مکران،‌ ریزپردازش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کوه آتشفشان تفتان در جنوب خاوری ایران، استان سیستان و بلوچستان، و به فاصله حدود یکصد کیلومتری جنوب و جنوب خاوری شهر زاهدان قرار دارد. از دیدگاه زمین شناسی این آتشفشان در انتهای زون ساختاری فلیش نبهندان- خاش و شمال زون مکران واقع شده است. بررسی های صحرایی، سنگ شناختی، و ژئوشیمیایی نشان می دهد که سنگ های این آتشفشان اغلب دارای ترکیب آندزیتی تا داسیتی اند. سنگ های این آتشفشان تنوع کانیایی زیادی ندارد و معمولا از کانی های اصلی پلاژیوکلاز، کوارتز، بیوتیت، هورنبلند، و پیروکسن تشکیل شده اند. ریز پردازهای انجام شده روی کانی های این سنگ ها نشان می دهد که پلاژیوکلازها فراوان، اغلب دارای منطقه بندی وارون، نرمال و نوسانی بوده و گستره ترکیبی آن ها از آندزین تا لابرادوریت است. مقادیر اکسید سیلیسیم آن ها معمولا از ۵۷.۲ تا ۶۰۲ درصد وزنی متغیر است. تغییرات ترکیبی پلاژیوکلازها از مرکز تا حاشیه کاملا مشهود و مطابق با شواهد میکروسکوپی آن ها بوده که احتمالا حاصل عواملی چون تغییر ترکیب شیمیایی ماگما توام با تغییرات فشار،‌ اختلاط ماگمایی و تغییرات فشار بخار آب در این آتشفشان است. فرمول ساختاری آمفیبول ها، میکاها و پیروکسن های موجود در سنگ ها این آتشفشان نشان می دهد که ترکیب آن ها غالبا بترتیب هورنبلند منیزیم دار، بیوتیت، هیپرستن و دیوپسید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.