مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه :

مقاله تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۳۶ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر برنامه ورزشی منظم هوازی بر علایم وازوموتور (گرگرفتگی) در زنان یائسه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ورزش هوازی
مقاله زنان یائسه
مقاله علایم وازوموتور
مقاله گرگرفتگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بسیاری از زنانی که به دوران یائسگی رسیده اند علایم وازوموتور (گرگرفتگی) را تجربه می کنند که علت دقیق بروز آن مشخص نیست اما برخی معتقدند که بین سطوح FSH و گرگرفتگی ارتباط وجود دارد. از آنجاییکه افزایش خطر بیماریهای مزمن به دنبال هورمون درمانی وجود دارد امروزه توجه ویژه ای به فعالیتهای ورزشی جهت درمان گرگرفتگی می شود. لذا این مطالعه به منظور بررسی تاثیر یک برنامه ورزشی منظم هوازی بر روی علایم وازوموتور (گرگرفتگی) انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه نیمه تجربی بر روی ۲۰ زن یائسه سالم و بی تحرک با میانگین سنی ۵۳۶±۴۳ سال، که در هر ۲۴ ساعت، حداقل ۵ بار گرگرفتگی را تجربه می کردند، انجام شد. افراد به طور تصادفی انتخاب و در دو گروه کنترل (۱۰ نفر) و آزمایش (۱۰ نفر) قرار گرفتند. گروه آزمایش، برنامه تمرینی شامل پیاده روی با شدت ۶۰ تا ۷۰ درصد ضربان قلب بیشینه (MHR) را ۳ جلسه در هفته و به مدت ۱۰ هفته انجام دادند. اما گروه کنترل در هیچگونه برنامه ورزشی شرکت نکردند. نمونه های خونی قبل و بعد از اجرای برنامه تمرینی جمع آوری و غلظت FSHبه روشRIELE اندازه گیری گردید. همچنین سطوح گرگرفتگی در دو نوبت قبل و بعد از برنامه ورزشی با استفاده از پرسشنامه کاپرمن اندازه گیری و با هم مقایسه شدند.
یافته ها: میانگین سطح FSH سرم و گرگرفتگی زنان یائسه در گروه کنترل در قبل از تمرینات ورزشی (به ترتیب ۵۲۱±۱۳۸ و ۹۲±۱۹۳ واحد بر لیتر) نسبت به بعد از دوره تمرینی (۵۳۴±۱۴۱ و ۸۸±۲۵ واحد بر لیتر) تغییرات معنی دار نداشت. اما میانگین سطح FSH سرم و گرگرفتگی در گروه آزمایش بعد از تمرین (۴۶۱±۱۱۸ و ۶±۲۱ واحد بر لیتر) بود که نسبت به قبل (۵۱۸±۱۱۱ و ۹۲±۱۹۳ واحد بر لیتر) از دوره تمرینی کاهش معنی داری یافت (P+0.001).
نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که برنامه ورزشی منظم هوازی، سطوح FSH سرم زنان یائسه و علایم وازوموتور را کاهش می دهد. لذا ضروری است با اتخاذ تدابیری چون تغییر سبک زندگی از کم تحرکی به فعالیت ورزشی، در جهت بهبود علایم وازوموتور زنان یائسه و ارتقا سلامت و تندرستی جسمانی آنها کمک کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.