اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله (Thunus albacara) با آنزیم آلکالاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله (Thunus albacara) با آنزیم آلکالاز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله (Thunus albacara) با آنزیم آلکالاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله (Thunus albacara) با آنزیم آلکالاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سر ماهی تون زردباله (Thunus albacara) با آنزیم آلکالاز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۱۰
ضایعات جامد تولید شده در صنایع کنسرو سازی، ۵۰ تا ۷۰ درصد از مواد خام اولیه را شامل می شوند. هدف اصلی هیدرولیز ضایعات ماهی، دست یابی به مواد با ارزش با راندمان و کیفیت بالا می باشد. هدف از انجام این تحقیق، بهینه سازی شرایط تولید پروتئین هیدرولیز شده ( به لحاظ کاربردهای فراوان آن در صنایع غذایی) بوده است. در تحقیق حاضر هیدرولیز آنزیمی سر ماهی تون زرد باله با به کارگیری آنزیم آلکالاز با استفاده از طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مطالعه شد. هیدرولیز در شرایط (دما: ۵۵ درجه سانتی گراد ،PH=8.5 ، فعالیت آنزیمی ۳۵ Au/Kg و سه مرحله متوالی زمان ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه) انجام شده و راندمان استحصال پروتئین، درجه هیدرولیز، طول زنجیره پپتیدی و الگوی الکتروفورز پروتئین های هیدرولیز شده بررسی شد. نتایج نشان داد با افرایش زمان هیدرولیز، میزان بازیافت نیتروژنی و درجه هیدرولیز افزایش و طول زنجیره پپتیدی کاهش می یابد. از میان سه زمان فوق زمان ۳۰ دقیقه با بالاترین درجه هیدرولیزاسیون با میزان (۷.۳۰) بهترین زمان برای آنزیم آلکالاز در نظر گرفته شد. حداکثر بازیافت پروتئین و درجه هیدرولیز مربوط به مرحله اول هیدرولیز در هر سه زمان بوده است (p<0.01). در مطالعه الگوی الکتروفورز باSDS PAGE ، وزن مولکولی اکثریت پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از سر ماهی تون زرد باله حدود ۱۲ کیلو دالتون بوده است.
کلید واژه: پروتئین هیدرولیز شده، آلکالاز، درجه هیدرولیز، تون زردباله
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.