تاثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: در راستای ارتقاء ماندگاری اکسیداتیو محصولات گوشتی، استفاده از فرم خوراکی افزودنی های طبیعی به خصوص با منشاء گیاهی در حال افزایش می باشد. گیاه آلوئه ورا که قدرت آنتی اکسیدانی آن در مطالعات آزمایشگاهی گذشته به اثبات رسیده است می تواند یک انتخاب مناسب در جهت نیل به این هدف باشد. هدف: این مطالعه به منظور ارزیابی تاثیر خوراکی عصاره ژل آلوئه ورا بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه مرغهای گوشتی در مدت نگهداری به حالت منجمد طراحی شده است. روش کار: ۵۴ جوجه یک روزه گوشتی در سه گروه شامل گروه دریافت کننده رژیم غذایی پایه به عنوان کنترل و دو گروه تیمار با دریافت ۱۰۰ mg/kg و ۳۰۰ عصاره متانولی ژل آلوئه ورا در جیره گروه بندی شدند و به مدت ۶ هفته با این برنامه غذایی تغذیه شدند. بعد از گذر از این دوره پرورش جوجه ها ذبح و خونگیری شده و فیله های سینه آنها به مدت ۹ ماه در -۲۰oC نگهداری شد. در بازه های زمانی ۱، ۳، ۶ و ۹ ماه نگهداری در حالت انجماد میزان پراکسیداسیون لیپید ها با آزمون های شیمیایی (شامل عدد پراکسید و TBARS) و همچنین ارگانولپتیک سنجیده شد. نتایج: نتایج نشان داد که جیره حاوی ۳۰۰mg/kg عصاره متانولی ژل آلوئه ورا با اخذ پارامترهایPV ، TBARS و ارگانولپتیک ۹.۶meq/kg، ۹۲.۶۷mg/kg، در مقایسه با گروه کنترل باPV ، TBARS و تست حسی ۱۵.۲ meq/kg، ۱۳۹.۳۳ mg/kg و ۳ در روز نهایی آزمایش توانست به صورت معنی دار پراکسیداسیون چربی را در گوشت سینه مرغ ها به تاخیر بیندازد (p<0.05). نتیجه گیری نهایی: این مطالعه نشان داد که عصاره متانولی ژل آلوئه ورا می تواند به عنوان یک مکمل غذایی در جیره طیور گوشتی برای جلوگیری از فساد اکسیداتیو گوشت سینه مرغ در حالت انجماد مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه: مکمل غذایی، عصاره ژل آلوئه ورا، فعالیت آنتی اکسیدانی، گوشت مرغ، نگهداری به حالت انجماد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.