مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی :

مقاله جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۱۷ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: جهش های رایج دودمان زایا در اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در سرطان مدولاری تیرویید ارثی مبتلایان ایرانی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان مدولاری تیرویید
مقاله جهش دودمان زایا
مقاله پروتوآنکوژن RET

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: سرطان مدولاری تیرویید (MTC) به دو صورت تک گیر یا ارثی بروز می کند. نقش مهم جهش های پروتوآنکوژنRET در پیدایش MTC به خوبی مشخص شده است. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع جهشهای رایج اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RETدر افراد مبتلا به MTC و اعضای خانواده آنان در جمعیت ایرانی بود.
مواد و روش ها: ۷۶ فرد مبتلا به MTC و ۲۱ نفر اعضای خانواده آنها به شیوه فراخوان و به صورت داوطلبانه انتخاب شدند و مورد بررسی قرار گرفتند. استخراج DNA ژنومی از نمونه خون محیطی افراد به روش «نمک اشباع – پروتئینازK » انجام گرفت و اگزون های ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژنRET با استفاده از روش PCR تکثیر شدند. سپس محصولات PCR در معرض آنزیم های محدود کننده معین قرار گرفته و الگوی پلی مورفیسم طول قطعات حاصل از عمل آنزیمهای محدود کننده روی ژل پلی آکریل آمید بررسی شد.
یافته ها: با بررسی الگوهای حاصل از RFLP، ۱۳ جهش در اگزونهای ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET شناسایی شد. از این تعداد، ۸ جهش مربوط به کدون ۶۳۴ (اگزون ۱۱) و ۵ جهش مربوط به کدون ۶۱۸ (اگزون ۱۰) بود. تعداد جهشها در افراد بیمار ۱۲ مورد و در اعضای خانواده آنان ۱ مورد بود.
نتیجه گیری: شیوع جهش در اگزونهای ۱۰ و ۱۱ پروتوآنکوژن RET در بیماران ایرانی مبتلا به MTC و اعضای خانواده آنان نسبتا بالا است (%۱۳۴).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.