مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان :

مقاله بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۴۵ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استاف اورئوس در بینی پرسنل بخش جراحی بیمارستان بعثت همدان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استاف اورئوس
مقاله حساسیت
مقاله مقاومت دارویی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استاف اورئوس، یکی از مهمترین باکتری های بیماریزای انسانی است. در حدود ۲۰% افراد سالم، ناقل دائمی و ۶۰% ناقل متناوب استاف اورئوس هستند. حفره بینی یکی از محل های مهم کلونیزاسیون این باکتری است. هدف این مطالعه بررسی شیوع حاملین استاف اورئوس در بینی پرسنل درمانی بخش های جراحی بیمارستان های آموزشی همدان و حساسیت آنتی بیوتیکی آن و مقایسه آن با افراد سالم جامعه بود.
مواد و روش ها: در یک مطالعه مورد شاهدی ۲۴۶ نفر (۱۲۳ نفر از پرسنل درمانی بخش های جراحی بیمارستان های آموزشی همدان و ۱۲۳ نفر از کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی همدان) وارد مطالعه شدند. از هر نفر یک سواپ بینی جهت ایزولاسیون استاف اورئوس تهیه و مقاومت آنتی بیوتیکی آن با استفاده از آنتی بیوگرام تعیین شد. داده ها پس از استخراج توسط نرم افزار آماریSPSS 17 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: ۱۷ نفر (۱۳۸%) از گروه مورد و ۱۴نفر (۱۱۴%) از گروه کنترل کشت مثبت برای استاف اورئوس داشتند که تفاوت آماری معنی داری از نظر شیوع باکتری در دو گروه وجود نداشت (P=0.351). در گروه مورد، بین شیوع استاف اورئوس با نوع بخش، مدت زمان اشتغال و شغل تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت (P>0.05). در هر دو گروه تمامی بیماران به پنی سیلین مقاوم و به وانکومایسین حساس بودند. در گروه مورد، تمامی بیماران به کلیندامایسین مقاوم بودند. در گروه شاهد [Methicilin Resistant Staph Aureus (MRSA)] تمامی افراد به کوتریموکسازول و سفازولین حساس بودند. %۵۲۹ از افراد گروه مورد و %۳۵۷ از افراد گروه شاهد مقاوم به متی سیلین بودند.
نتیجه گیری: در مطالعه حاضر هر چند فراوانی حاملین بینی استاف اورئوس در پرسنل درمانی بخش های جراحی بیمارستان های آموزشی همدان بیشتر از جمعیت عادی بود، اما این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود. فراوانی حاملین بینی در پرسنل بیمارستانی در مطالعه ما کمتر از مطالعات سایر مناطق می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.