مقاله مطالعه اثر احیا کننده های مختلف در سنتز نانو ذرات پلاتین بر روی یستر کربن ولکان برای کاربرد پیل های سوختی پلیمری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر احیا کننده های مختلف در سنتز نانو ذرات پلاتین بر روی یستر کربن ولکان برای کاربرد پیل های سوختی پلیمری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر احیا کننده های مختلف در سنتز نانو ذرات پلاتین بر روی یستر کربن ولکان برای کاربرد پیل های سوختی پلیمری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر احیا کننده های مختلف در سنتز نانو ذرات پلاتین بر روی یستر کربن ولکان برای کاربرد پیل های سوختی پلیمری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر احیا کننده های مختلف در سنتز نانو ذرات پلاتین بر روی یستر کربن ولکان برای کاربرد پیل های سوختی پلیمری :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

یکی از فاکتور های بسیار مؤثر در سنتز الکتروکاتالیستهای پلاتین ،به روش بارور سازی، احیاءکننده مورد استفاده می باشد. احیاءکننده های مختلف بر روی اندازه کریستال و نیز سطح فعال پلاتین سنتز شده تأثیر شدیدی دارند. در این کار یک روش جدید برای سنتز الکتروکاتالیست ها استفاده از پایدارکننده نمک دی سدیم اتیلن دی آمین تترا استیک اسید می باشد؛ که نانو ذرات پلاتین بر روی بستر کربن ولکان در حلال استون:آب( ۲:۱ ) پراکنده شدند و اثر احیاءکننده های سدیم بوروهیدراید و فرمالدهید مورد مطالعه قرار گرفت. عملکرد الکتروشیمیایی الکتروکاتالیست ها توسط تکنیک های ولتامتری چرخه ای، ولتامتری با روبش خطی پتانسیل و اسپکتروسکوپی امپدانس مورد مطالعه قرار گرفت. متوسط اندازه کریستال های پلاتین از طریق تکنیک پراش اشعه ایکس اندازه گیری شد. مورفولوژی سطح الکترود های گازی نفوذی ساخته شده با الکتروکاتالیست های مختلف توسط تکنیک میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج الکتروشیمیایی نشان می دهد که الکتروکاتالیست هایی که با سدیم بوروهیدراید بر روی بستر کربن ولکان احیا شدند، در مقایسه با حالتی که از احیاءکننده فرمالدهید استفاده کنیم، دارای فعالیت الکتروشیمیایی بالاتری هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.