مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی :

مقاله مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۲۴۳ تا ۲۴۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثربخشی طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و فعالیت های روزانه زندگی بیماران مبتلا به کمردرد مزمن مکانیکی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیروکسیکام
مقاله کمر درد مزمن مکانیکی
مقاله طب سوزنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: شیوع کمردرد در سراسر زندگی به بیش از %۸۴ می رسد. مهم ترین علل ایجادکننده کمردرد، عوامل مکانیکی هستند که از وضعیت بدنی نامناسب، عملکرد بد سیستم عضلانی مفصلی و فشارهای روانی ناشی می شوند. این مطالعه با هدف مقایسه اثرات طب سوزنی و پیروکسیکام خوراکی بر درد و عملکرد روزانه بیماران مبتلا به کمردرد مکانیکی انجام شد.
مواد و روش ها: در مطالعه ای تصادفی، ۵۲ بیمار دچار کمردرد مزمن مکانیکی پس از بررسی کامل، از درمانگاه های طب فیزیکی و توانبخشی انتخاب شدند و به طور تصادفی به دو گروه مساوی تحت درمان با طب سوزنی (۲ جلسه در هفته) و پیروکسیکام خوراکی (۳۰ میلی گرم روزانه) به مدت ۲ هفته متوالی قرار گرفتند. بیماران از نظر شدت درد (بر اساس مقیاس آنالوگ بصری درد) و فعالیت روازنه قبل از شروع درمان، پس از درمان و ۴ هفته پس از درمان مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: اختلاف میانگین میزان درد بین دو گروه قبل از شروع درمان، پس از درمان و ۴ هفته پس از درمان به ترتیب ۱۱۲±۰۱۱، ۳۳۳±۰۰۳ و ۳۱۱±۰۲۴ بود (P<0.005). میانگین درد قبل از شروع درمان، پس از درمان و ۴ هفته پس از درمان در گروه طب سوزنی به ترتیب ۷۳۹±۰۴۲، ۳۸۸±۰۹۶ و ۳۰۲±۰۵۲ (P<0.005) و در گروه پیروکسیکام به ترتیب ۶۲۲±۰۶۱، ۵۸۵±۰۹۳ و ۴۹۱±۰۲۸ بود (P=0.105). اختلاف میانگین بین دو گروه در فعالیت های روزانه معنی دار بود (P<0.005).
نتیجه گیری: تاثیر طب سوزنی بر کاهش شدت درد و بهبود فعالیت های روزانه بیماران مبتلا به کمردرد مکانیکی مزمن بیشتر از پیروکسیکام خوراکی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.