بررسی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف چغندرقند تحت شرایط خشکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف چغندرقند تحت شرایط خشکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف چغندرقند تحت شرایط خشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف چغندرقند تحت شرایط خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف چغندرقند تحت شرایط خشکی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات :۱۴
به منظور بررسی جنبه های فیزیولوژیکی تنش کم آبی بر صفات مهم کمی ۱۴ ژنوتیپ چغندرقند آزمایش دوساله در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ به صورت کرت های خردشده (Split plot) در قالب طرح بلو ک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام گرفت. آزمایش در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند کمال شهر کرج (با عرض جغرافیایی ۳۵ درجه و ۵۹ دقیقه شمالی و طول جغرافیایی ۵۰ درجه و ۷۵دقیقه شرقی به ارتفاع ۱۳۱۳ متر بالاتر از سطح دریا)، اجرا شد. سطوح آبیاری در این آزمایش شامل دو سطح (S1 : آبیاری نرمال بصورت تبخیر پس از ۸۰ میلی لیتراز طشتک کلاس A و S2 : تنش کم آبی به صورت تبخیر پس از ۱۸۰ میلی لیتراز طشتک کلاس A) بودند که از طریق تغییر در دور آبیاری اعمال شدند. آبیاری از زمان کشت تا استقرار کامل گیاه (مرحله شش تا هشت برگی) برای کلیه تیمارها مشابه و از این مرحله به بعد بر اساس میزان تبخیر از طشتک تبخیر کلاس A برای هر تیمار انجام شد. اثرات آبیاری بر عملکرد قند خالص و عیار قند خالص در سطح p<0.01 معنی دار شد. اثرات متقابل سال در آبیاری به جز عملکرد ریشه بر سایر صفات در سطح p<0.01 معنی دار شد. اثرات رقم بر صفت عیار قند خالص و سدیم مضره در سطح p<0.01 و بر صفت پتاسیم مضره در سطح p<0.05 معنی دار شد. اثرات رقم در سال تنها بر صفت عیار قند (p<0.01) معنی دار شد. بیشترین عملکرد ریشه در شرایط نرمال به ارقام SBSIDR-1 و SBSIDR-14 و کمترین میزان آن در شرایط تنش به رقم SBSIDR-2 تعلق داشت. همچنین در شرایط تنش بیشترین عملکرد ریشه در رقم SBSIDR-5 و SBSIDR-14 و کمترین آن در رقم SBSIDR-2 مشاهده گردید. همچنین کمترین عملکرد قند خالص تولیدی در شرایط نرمال و در رقم SBSIDR-1 و SBSIDR-2 مشاهده گردید. بیشترین میزان سدیم مضره حاصله در رقم SBSIDR-4 بود که نسبت به رقم SBSIDR-5 با کمترین میزان سدیم، اختلافی معادل ۵۷.۱۴ درصد نشان داد. همچنین بیشترین درصد پتاسیم مضره حاصل شده به رقم SBSIDR-11 و کمترین میزان آن به ارقام SBSIDR-10 و SBSIDR-3 تعلق گرفت.
کلید واژه: چغندرقند، رقم، تنش خشکی، عملکرد ریشه، عیار قند خالص، سدیم و پتاسیم مضره
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.