مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی :
مقاله بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۴۹۰ تا ۴۹۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت نوع ۲
مقاله پیاده روی
مقاله مدل اعتقاد بهداشتی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: با توجه به کاربرد تئوری ها و مدل های آموزش بهداشت، هدف او مطالعه حاضر بررسی تاثیر آموزش پیاده روی بر کنترل قند خون بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی بوده است.
مواد و روش ها: پژوهش حاضر یک مطالعه نیمه تجربی و آینده نگر است که در آن ۸۸ نفر از بیماران زن مبتلا به دیابت نوع ۲ شرکت داشتند. ابزار گرداوری داده ها پرسشنامه تنظیم شده بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی، چک لیست برای ثبت عملکرد بیماران، میزان هموگلوبین گلبول (HbA۱c) و قند خون آنها بود. قبل از انجام مداخله آموزشی پرسشنامه و چک لیست برای ثبت آزمایش HbA۱c و قند خون برای هر دو گروه تکمیل و بیماران گروه مورد در ۴ جلسه به مدت یک ماه برنامه آموزشی را دریافت کردند هم چنین، ۱ و ۲ ماه بعد از اتمام مداخله آموزشی دو جلسه پیگیری برگزار شد و ۳ ماه بعد از مداخله آموزشی هر دو گروه شاهد و مورد پرسشنامه و چک لیست مربوط را تکمیل کردند و در نهایت، داده ها تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که بین میانگین نمره مربوط به متغیرهای اجزای مدل اعتقاد بهداشتی (حساسیت، شدت، منافع و موانع درک شده) در دو گروه مورد و شاهد در خصوص انجام پیاده روی قبل و بعد از مداخله آموزشی اختلاف معنی داری وجود دارد. هم چنین، گروه مورد نسبت به گروه شاهد عملکرد بهتری در خصوص انجام پیاده روی در ۳ ماه بعد از پایان برنامه آموزشی داشت به طوری که میزان HbA۱c (از ۹۵۹ به %۸۶۳ ۳ ماه پس از مداخله آموزشی) و قندخون (از ۱۸۴۶۳ قبل از مداخله به ۱۵۱۲۹ میلی گرم بر دسی لیتر ۳ ماه پس از مداخله آموزشی) نیز کاهش چشمگیری داشت که از نظر آماری معنی دار است (P<0.001).
نتیجه گیری: تدوین برنامه آموزش پیاده روی برای بیماران دیابتی برای کنترل قندخون با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی بسیار سودمند و اثربخش است. ضمن این که در اجرای این برنامه ها کنترل، پایش و پیگیری آموزشی توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.