تاثیر بذر ارقام مختلف نخود و لوبیا چشم بلبلی روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بذر ارقام مختلف نخود و لوبیا چشم بلبلی روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بذر ارقام مختلف نخود و لوبیا چشم بلبلی روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بذر ارقام مختلف نخود و لوبیا چشم بلبلی روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بذر ارقام مختلف نخود و لوبیا چشم بلبلی روی فعالیت پروتئولیتیک گوارشی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نامه انجمن حشره شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۱

پروتئازها آنزیم های گوارشی عمده در دستگاه گوارش اغلب حشرات به شمار می آیند که وظیفه تامین اسیدهای آمینه و انرژی از منابع غذایی برای رشد و نمو حشره را به عهده دارند. فعالیت پروتئولیتیک کل عصاره روده میانی لارو کرم غوزه پنبه، Helicoverpa armigera (Hubner)، پرورش یافته روی رژیم غذایی مصنوعی تهیه شده از بذر ارقام مختلف نخود (ارقام آرمان، آزاد، بینیویچ و هاشم) و لوبیا چشم بلبلی (رقم مشهد) روی سوبسترای پروتئینی آزوکازئین در ۶ pH تا ۱۲ بررسی شد. آزمایش ها در اتاقک رشد با دمای ۱±۲۵ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد و دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی انجام گرفت. نتایج نشان داد که پایین ترین میزان فعالیت آنزیمی لاروهای سنین سوم، چهارم و پنجم به ترتیب با تغذیه از ارقام آرمان، بنیویچ و آرمان (به ترتیب ۴.۳۱، ۴.۲۶ و ۴.۳۱ U/mg) و بالاترین میزان فعالیت آنزیمی این لاروها به ترتیب با پرورش آنها روی ارقام مشهد، آزاد و مشهد (به ترتیب ۶.۶۸، ۶.۳۱ و ۶.۶۷ U/mg) به دست آمد. فعالیت پروتئولیتیک کل روی همه ارقام مورد بررسی از ۶ pH تا ۱۲ روند افزایشی داشت، به طوری که pH بهینه فعالیت آنزیمی در سنین مختلف لاروی روی ارقام مختلف نخود و لوبیای چشم بلبلی ۱۲ بود. این نشان دهنده بیشینه فعالیت آنزیم های پروتئاز لاروهای H. armigera در pH خیلی قلیایی است. نتایج نشان داد که ارقام مشهد و آرمان به ترتیب میزبان های مناسب و نامناسب برای لاروهایH. armigera می باشند.

کلید واژه: نخود، لوبیا چشم بلبلی، کرم غوزه پنبه، Helicoverpa armigera، آنزیم های گوارشی پروتئاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.