مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار :

مقاله بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۴۳۱ تا ۴۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع بثورات پوستی و داروهای ایجاد کننده آنها در ۱۱۰ بیمار
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بثورات
مقاله واکنش های پوستی دارویی
مقاله واکنش های حساسیتی پوستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: واکنش مضر دارویی، طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی یک پاسخ به دارو است که زیان آور و غیر عمد بوده و با مقدار طبیعی در انسان که برای پیشگیری، تشخیص یا درمان بیماری به کار می رود اتفاق می افتد. پوست شایع ترین ارگان گرفتار است که دامنه تظاهرات آن به صورت اکزانتم ماکولوپاپولار که شایع ترین نوع آن است تا کهیر و با شیوع کمتر ولی شدید مثل پوستولوزیس اکزانتماتیک منتشره حاد، راش دارویی با ائوزینوفیلی و علایم سیستمیک / سندرم هیپرسنسیتیویتی ناشی از دارو، سندرم استیون جانسون و نکرولیز توکسیک اپیدرمی می باشند. اریتمامولتی فرم و بثورات دارویی ثابت که کمتر شایع می باشند. شیوع واکنش های دارویی بتدریج با افزایش چشمگیر و روز افزون مصرف داروها رو به افزایش است. بنابراین شناخت این واکنش ها و داروهای مسبب آنها می تواند در جهت تشخیص به موقع مصرف دارو و همچنین پیشگیری از بروز مجدد آنها موثر باشد. هدف، بررسی بثورات دارویی از نظر سن، جنس، نوع داروی مقصر و نوع راش ایجاد شده می باشد.
روش بررسی: این مطالعه به صورت گذشته نگر و توصیفی روی بیماران بستری و سرپایی مبتلا به بثورات دارویی که در فاصله سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز و یک مطب خصوصی مراجعه کرده بودند انجام شد.
یافته ها: در کل ۱۱۰ بیمار مبتلا به بئورات دارویی بودند که از این تعداد ۷۰ نفر زن (۶۴ درصد) و ۴۰ نفر مرد (۳۶ درصد) بودند. شایع ترین سن درگیری دهه سوم (۳۰-۲۱ سال) بود. کمترین میزان بروز در گروه سنی کمتر از ۱۰ سال دیده شد.
نتیجه گیری: شایع ترین واکنش راش موربیلی فرم بود، شایع ترین داروی مسبب، آنتی بیوتیک ها بودند. بیشترین میزان واکنش ها در فاصله کمتر از ۱ هفته از شروع درمان ایجاد شدند (۵۵۵ درصد).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.