مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران :

مقاله پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فصلنامه زمین شناسی ایران از صفحه ۳ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: پالئواکولوژی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پالئواکولوژی
مقاله پالینومورف ها
مقاله سازند جیرود
مقاله شمال شرق تهران
مقاله ماکروفسیل های گیاهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازند جیرود (دونین بالایی) در بخش مرکزی کوههای البرز از کنگلومرا، کوارتزیت، ماسه سنگ، سیلتستون، شیل، و سنگ های کربناته تشکیل شده است. مجموعه متنوعی از ماکروفسیل های جانوری شامل سخت پوستان، ماهی ها، گونیاتیت ها، براکیوپودها، همراه با پالینومورف های با حفظ شدگی بسیار خوب و نیز ماکروفسیل های گیاهی در نهشته های این سازند در مقطع چینه شناسی گرمابدر، شمال شرق تهران وجود دارند. در پالینوفلورای سازند جیرود در برش چینه شناسی مورد مطالعه، میکروفیتوپلانکتون ها (شامل آکریتارک ها و سیست پرازینوفیت ها) تنوع قابل ملاحظه ای دارند و فراوان تر از اسپورها هستند. وجود پالینومورف های تولید شده توسط گیاهان خشکی (اسپور ها) همراه با پالینومورف های شاخص محیط دریایی (سیست پرازینوفیت ها، آکریتارک ها، اسکولوکودونت ها، و کیتینوزوآها) در رسوبات مورد مطالعه نشان دهنده تشکیل رسوبات سازند جیرود در محیط دریایی کم عمق و حاشیه قاره ای است. این نتیجه گیری با مجموعه فسیلی موجود در طبقات مورد مطالعه هماهنگی دارد. مطالعه ماکروفسیل های گیاهی با تنوع کم و حفظ شدگی ضعیف، که فقط در سطح بالاتر از جنس قابل شناسایی می باشند، در ماسه سنگ های قسمت بالایی سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر و بررسی قرابت (گیاهان والد) اسپور های موجود در رسوبات مذکور نشان می دهد در دونین پسین در اطراف محیط رسوبی نهشته های مورد بحث پوشش گیاهی نسبتا متنوعی از جمله گیاهانی متعلق به رینیوپسیدا، لیکوپسیدا، و اکوئیستوپسیدا وجود داشت. وجود Geminospora lemurataکه فراوان ترین اسپور موجود در پالینوفلورای سازند جیرود در برش چینه شناسی گرمابدر است و تقریبا در همه نمونه های مورد بررسی دیده می شود نشان می دهد ژیمنوسپرم های اولیه (progymnospoerms) نیز در ترکیب پوشش گیاهی مذکور نقش مهمی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.