مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری :

مقاله بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم زراعی ایران از صفحه ۳۵۳ تا ۳۶۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات حجم واکوئل در سلول های مریستم نوک ریشه برنج (.Oryza sativa L) تحت تاثیر تنش شوری
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بافیلومایسین A1
مقاله برنج
مقاله پمپ V- ATPase
مقاله تنش شوری و مریستم نوک ریشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این آزمایش تغییرات حجم واکوئل در سلول های منطقه مریستمی ریشه، سلول های کشت تعلیقی و پروتوپلاست های سه رقم برنج شامل IR29 (رقم حساس به شوری) و اهلمی طارم و IR651 (ارقام متحمل به شوری) تحت تاثیر تیمارهای مختلف شامل ۰۱ مولار نمک کلرید سدیم، ۰۲ مولار مانیتول، ۲۰ نانومولار بافیلومایسین ۰۱ ,A1 مولار کلرید سدیم همراه با ۲۰ نانومولار بافیلومایسین A1 و آب مقطر (شاهد) قرار داده شدند. پس از ۳، ۸ و ۲۴ ساعت اعمال تیمارها، نمونه برداری انجام شد و تغییرات حجم واکوئل آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در ارقام متحمل به شوری افزایش در حجم واکوئل تنها در تیمار کلرید سدیم اتفاق افتاد. تیمار سلول ها با محلول مانیتول با اسمولاریته مشابه با ۰۱ مولار کلرید سدیم نیز تغییرات مشخصی را در حجم واکوئل ایجاد نکرد. به نظر می رسد که افزایش حجم واکوئل ناشی از اثرات ویژه نمک می باشد. بعلاوه بافیلومایسین A1 از افزایش حجم واکوئلی که در اثر تیمار کلرید سدیم به وجود آمده بود، به طور کامل جلوگیری کرد که دلالت بر نقش اساسی V- ATPase در ایجاد انرژی برای فعالیت آنتی پورتر Na+/H+ و تسهیم واکوئلی سدیم در سلول های برنج دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.