مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L) :

مقاله اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم زراعی ایران از صفحه ۳۶۷ تا ۳۸۰ منتشر شده است.
نام: اثر تراکم بوته و نسبت اختلاط بر عملکرد کشت مخلوط ذرت شیرین (Zea mays L. var Saccharata) و ماش سبز (.Vigna radiata L)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تراکم بوته
مقاله ذرت شیرین
مقاله عملکرد علوفه
مقاله کشت مخلوط
مقاله ماش و نسبت اختلاط

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی عملکرد بلال و دانه قابل کنسرو ذرت شیرین (Zea mays L. var. Saccharata) و میزان تولید محصول جانبی این زراعت (علوفه) در تک کشتی و مخلوط با ماش سبز (Vigna radiata L.)، آزمایشی در تابستان سال ۱۳۸۵ در منطقه ورامین به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. تراکم بوته با سه سطح کم (D1)، متوسط (D2) و زیاد (D3) به ترتیب ۶، ۸ و ۱۰ بوته در مترمربع برای ذرت شیرین رقم S.C. 403 و ۱۰، ۲۰ و ۳۰ بوته در مترمربع برای ماش رقم پرتو در کرت های اصلی و ۵ سطح نسبت اختلاط ذرت شرین- ماش شامل (P1) 0:100، (P2) 25:75، (P3) 50:50، (P4) 75:25 و (P5) 100:0 در کرت های فرعی قرار داده شدند. در نمونه برداری زمان برداشت، محصول اقتصادی گیاه اصلی و صفات کمی در اجزای مخلوط شامل ارتقای بوته، تعداد پاچوش ها، شاخص سطح برگ، وزن خشک اندام های گیاهی و ماده خشک کل، به علاوه عملکرد بلال قابل کنسرو و اجزای عملکرد ذرت شیرین و ماش اندازه گیری شدند. برای تعیین تیمار برتر کشت مخلوط، شاخص های ارزیابی مانند ضریب ازدحام نسبی، شاخص رقابت و نسبت برابری زمین محاسبه شدند. نتایج نشان داد که سطوح مختلف تراکم بوته بر صفات ارزیابی شده تاثیر معنی داری نداشت ولی اثر نسبت های اختلاط ذرت شیرین- ماش معنی دار بود (P<0.01). بر این اساس نسبت اختلاط ۲۵:۷۵ (ذرت شیرین- ماش) به عنوان نسبت اختلاط برتر تعیین شد، ذرت شیرین در این نسبت بالاترین وزن خشک ۶۹۰۹) گرم در مترمربع)، بیشترین عملکرد علوفه خشک ۳۸۷۲) گرم در مترمربع)، بالاترین عملکرد بلال قابل کنسرو ۱۲۴۱۱۴) گرم در مترمربع)، و اجزای عملکرد بلال را در کشت مخلوط به خود اختصاص داد. بررسی شاخص های ارزیابی کشت مخلوط نیز نشان داد که این نسبت در تراکم کم (DIP2) نسبت برابری زمین معادل ۱۰۳ و ۱۰۹ به ترتیب برای عملکرد ماده خشک (قبل از برداشت بلال) و عملکرد علوفه کل (پس از برداشت بلال)، بالاتر از تک کشتی و سایر تیمارهای مخلوط قرار گرفت. به این ترتیب به نظر می رسد که برای پر کردن خلاء زمانی بین دو کشت متوالی پاییزه کشت مخلوط گیاهان گرما پسندی مانند ماش و ذرت شیرین که دوره رشدی کوتاه دارند، مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.