مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم :

مقاله اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۵ منتشر شده است.
نام: اثر استرس روانی و فیزیکی کنترل نشده در موش های ماده کوچک آزمایشگاهی نژاد NMRI باردار بر حساسیت رفتاری القا شده توسط مورفین در نسل دوم
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس روانی
مقاله استرس فیزیکی
مقاله مورفین
مقاله نسل دوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: مطالعات درباره تاثیر استرس مادر باردار بر تمایل فرزندان به مواد مخدر، نشان دهنده افزایش تمایل این فرزندان به مصرف مواد است. در این تحقیق، اثر استرس مادر باردار بر تغییر تمایل نسل دوم به مورفین در موش های کوچک نژاد NMRI بررسی شد.
مواد و روش ها: ۲۰ موش ماده باردار در دو گروه استرس و کنترل قرار گرفتند. گروه استرس به دو زیر گروه فیزیکی و روانی تقسیم شد. حیوانات تا روز بیستم بارداری هر روز به مدت یک ساعت به اتاق آزمایش منتقل شده و در «جعبه استرس» قرار گرفتند. در روزهای اول، هفتم و پانزدهم پس از القای استرس از حیوانات خون گیری شد تا میزان هورمون کورتیکوسترون مشخص شود. نسل دوم پس از رسیدن به وزن ۲۰ تا ۲۵ گرم وارد مطالعه شدند و حساسیت آنها به اثرات حرکتی مورفین (در سه دوز متفاوت ۰۵، ۵ و ۵۰mg/kg) بررسی شد. سپس، میزان حساسیت گیرنده های دوپامینی، گیرنده های گلوتاماتی و میزان فعالیت NO بررسی شد.
یافته ها: استرس زمان بی اشتهایی در حیوانات گروه استرس را نسبت به گروه شاهد به صورت معنی داری افزایش داد. این نتایج با تغییرات غلظت هورمون کورتیکوسترون هم خوانی داشت. حیوانات نسل دوم که از مادران استرس دیده به وجود آمدند، نسبت به گروه کنترل پاسخ قوی تری به تزریق دوزهای متفاوت مورفین دادند (به خصوص در دوزهای ۵ و ۵۰mg/kg). این پاسخ در گروه استرس روانی قوی تر بود. میزان فعالیت های دوپامینی، نیتریک اکساید و گلوتامات در نسل دوم کاهش یافت.
نتیجه گیری: استرس نه تنها بر همان نسل، بلکه در نسل های بعدی نیز تمایل به مورفین را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.