مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی :

مقاله PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۱۴۳ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: PCR و RFLP ژن glmM) ureC) به منظور تشخیص و تیپ بندی سویه های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه بیوپسی معده بیماران با ناراحتی های گوارشی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هلیکوباکتر پیلوری
مقاله PCR-RFLP
مقاله ژن ureC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: هلیکوباکتر پیلوری یکی از پاتوژن های مهم است که سلول های اپی تلیال معده را آلوده می کند. هدف این مطالعه، بررسی و تیپ بندی هلیکوباکتر پیلوریهای جدا شده از نمونه های کلینیکی با استفاده از ژن (glmM) ureC بود.
مواد و روش ها: به منظور تیپ بندی هلیکوباکترپیلوری از روش مولکولی استفاده شد. برای تعیین هتروژنیسیته ژنتیکی ۳۷ نمونه هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از محیط کشت، از روش PCR-RFLP استفاده شد. قطعه ۸۲۰ جفت بازی ژن ureC با آنزیم های محدودکنندهHha I ،Mbo I هضم شد.
یافته ها: ۱۱ الگوی مختلف با هضم ناشی از آنزیم
Mbo I و ۸ الگوی مختلف از هضم با آنزیم Hha I مشخص شد. مدل های حاصل از ترکیب الگوهای هضم دو آنزیم، ۲۱ الگوی متفاوت به وجود آورد.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، ارتباطی بین بیماری ها و الگوها وجود ندارد و تنوع ژنتیکی گسترده ای بین قطعات مشاهده می شود. این موضوع، نویدبخش ایجاد ابزاری کارآمد برای بررسی مولکولی اپیدمیولوژی و بررسی اجداد و پی بردن به منشا باکتریایی و پراکندگی آن در مناطق مختلف جغرافیایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.