بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۱۳
در پژوهش حاضر، خواص فیزیکی دانه ها و مغز بادام درختی (پوست سنگی و پوست کاغذی) به عنوان تابعی از رطوبت در محدوده رطوبتی ۴.۸۹% الی ۲۶.۱۷% مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل، نشان می دهد که ضریب اصطکاک برای دانه کامل بادام درختی پوست کاغذی از همه بیش تر و این مقدار برای دانه کامل بادام درختی پوست سنگی از همه کم تر بوده است (p<0.05). ضریب اصطکاک هم برای دانه و هم برای مغزها برروی هر چهار نوع سطح آزمایشی با افزایش رطوبت افزایش یافته است. بالاترین مقدار ضریب اصطکاک در مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل ۰.۶۸۲۷۳۳ بر روی تخته سه لا به دست آمده که بالاترین مقدار در برای کلیه گونه های بادام مورد مطالعه، هم برای مغز و هم برای دانه کامل بوده است. کم ترین مقدار ضریب اصطکاک برای دانه کامل، برای دانه کامل بادام درختی پوست سنگی بر روی ورق آهن گالوانیزه و معادل ۰.۲۸۶ و برای مغز بر روی شیشه برای مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل ۰.۳۲۴۴ به دست آمده است. زاویه ریپوزپری در مغز بادام درختی پوست سنگی بیش تر از همه و معادل ۶۰.۵۸۰۹۲۴۷۷ درجه بوده است (p<0.05).
کلید واژه: بادام درختی، ویژگی های فیزیکی، رطوبت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.