تاثیر Bacillus subtilis به عنوان پروبیوتیک بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به دنبال عفونت تجربی با Streptococcus iniae
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر Bacillus subtilis به عنوان پروبیوتیک بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به دنبال عفونت تجربی با Streptococcus iniae دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر Bacillus subtilis به عنوان پروبیوتیک بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به دنبال عفونت تجربی با Streptococcus iniae کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر Bacillus subtilis به عنوان پروبیوتیک بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به دنبال عفونت تجربی با Streptococcus iniae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر Bacillus subtilis به عنوان پروبیوتیک بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به دنبال عفونت تجربی با Streptococcus iniae :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق جهت کنترل Streptococcosis با عامل Streptococcus iniae در ماهی قزل آلای رنگین کمان از Bacillus subtilis استفاده گردید. به طوری که از ۲ گروه شامل کنترل و تیمار و سه تکرار برای هر گروه استفاده شد. در گروه کنترل، پروبیوتیک تجویز نشد اما در گروه تیمار، Bacillus subtilis با دوز ۱۰۷ سلول به ازای هر گرم غذا تجویز گردید. در روز چهل و پنجم تزریق داخل صفاقی Streptococcus iniae با دوز۲´۱۰۷ سلول در هر میلی لیتر به میزان ۰.۱ سی سی برای هر دو گروه انجام شد. سپس به مدت دو هفته ماهی ها تحت نظر گرفته شدند. در پایان ۶۰ روز، از هر تکرار ۵ نمونه خون جهت انجام آزمایشات هماتولوژی و بیوشیمیایی گرفته شد تا تاثیر Bacillus subtilis بر مقاومت ماهی در برابر عفونت ناشی از Streptococcus iniae بررسی گردد. تجزیه و تحلیل یافته ها نشان داد که پس از تزریق باکتری Streptococcus iniae به ماهی، گروه تیمار از تعداد کل گلبول های سفید، درصد لنفوسیت، میزان پروتئین تام سرم، آلبومین سرم،IgM و لیزوزیم بیشتر و درصد نوتروفیل کمتری نسبت به گروه کنترل برخوردار بودند (P<0.05).
کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، پروبیوتیک، Bacillus subtilis ،Streptococcosis، فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.