امکان جایگزینی پودر خون بجای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان جایگزینی پودر خون بجای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان جایگزینی پودر خون بجای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان جایگزینی پودر خون بجای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان جایگزینی پودر خون بجای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر خون به جای پودر ماهی در جیره غذایی ازون برون در مرحله انگشت قد بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه و یافتن حد بهینه جایگزینی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سطوح جایگزینی ۰، ۲۰، ۴۰، ۶۰ و ۸۰ و ۱۰۰ درصد به مدت ۸ هفته در نظر گرفته شد. افزایش جایگزینی به بیش از ۴۰ درصد موجب کاهش درصد افزایش وزن بدن (BWI)، وزن نهایی (FW)، ضریب رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذا (FCR)و نسبت بازده پروتئین (PER) گردید (P<0.05). جایگزینی کامل منجر به بی اشتهایی و تلفات در ماهیان شد. همچنین عدم تمایل به غذا و کم اشتهایی در تیمارهای ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ درصد جایگزینی مشاهده گردید. ماهیان تیمارهای ۲۰ و ۴۰ درصد به خوبی از جیره تغذیه نمودند. شاخص های وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذا، ضریب رشد ویژه در ماهیان تیمارهای ۲۰ و ۴۰ درصد با ماهیان تغذیه شده از جیره بدون جایگزینی اختلاف معنی دار نداشت (P>0.05). افزایش پودر خون در جیره غذایی بجای پودر ماهی از سطح ۴۰ درصد به بالاتر موجب گردید که پروتئین لاشه کاهش و چربی در لاشه ماهیان رسوب نماید (P<0.05). مقدار پروتئین در لاشه ماهیان تیمار ۲۰ و ۴۰ درصد تفاوت معنی دار آماری با تیمار شاهد نداشت (P>0.05). نتایج به دست آمده نشان می دهد که امکان جایگزینی ۲۰ تا ۴۰ درصد پودر خون به جای پودر ماهی بدون بروز عوارض جانبی در جیره غذایی ازون برون انگشت قد امکان پذیر است.

کلید واژه: ازون برون، پودر ماهی، پودر خون، جایگزینی، رشد، ترکیب لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.