بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۶

دستیابی به شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن می تواند اثر مهمی بر زمان فرآوری و بهبود شاخص های کیفی این محصول داشته باشد. پارامترهای دما، سرعت جابه جایی هوای گرم و روش آماده سازی محصول، عوامل اصلی موثر بر فرآیند خشک شدن انگور محسوب شده، نقش مهمی در کیفیت محصول نهایی ایفا می کنند. در این تحقیق، اثرات دما در چهار سطح ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد، سرعت جابه جایی هوای گرم در سه سطح ۱، ۲ و ۳ متر بر ثانیه و روش آماده سازی محصول در چهار سطح بدون آماده سازی، آماده سازی با آب داغ، آماده سازی با کربنات پتاسیم ۵% و ۰.۴% روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم ۰.۵% بر روی شاخص های کیفی کشمش حاصل از خشک شدن انگور بی دانه قرمز، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج، نشان داد پارامترهای دما، سرعت جابه جایی هوا و روش آماده سازی محصول، اثرات بسیار معنی داری بر شاخص قهوه ای شدن، بازآبپوشی و چروکیدگی دارند. پارامترهای دما و آماده سازی بر روی اسیدیته، تاثیر معنی دار دارند. در مجموع، کشمش هایی که با روش آماده سازی آب داغ، آماده سازی با کربنات پتاسیم ۵% و ۰.۴% روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم ۰.۵% در دمای ۹۳ درجه سانتی گراد، در دمای ۷۰oC به دست آمده اند، دارای کیفیت بهتری می باشند.

کلید واژه: کیفیت کشمش، آماده سازی، دما، سرعت جابه جایی هوا، خشک کردن جابه جایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.