بررسی تاثیر جنس بسته بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر جنس بسته بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر جنس بسته بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جنس بسته بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر جنس بسته بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته خام خشک شده در طی انبارداری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۹
در این مطالعه، تاثیر جنس های مختلف بسته بندی (سلوفان، نایلون و قوطی فلزی) و نیز استفاده از بسته بندی تحت شرایط خلاء بر روی شاخص های کیفی پسته، مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های ۲۵۰ گرمی پسته در بسته بندی های مختلف شامل سلوفان، نایلون(یک پوشش ترکیبی پنج لایه) و قوطی فلزی تحت هوای معمولی و در نایلون و قوطی فلزی تحت شرایط خلاء بسته بندی شدند و به مدت ۶ ماه در دو دمای محیط(حدود ۲۵ درجه سانتی گراد) و ۴۰oC نگه داری شدند. در طول مدت انبارداری ۶ ماهه هر ماه یک نمونه از هر یک از انواع بسته بندی ها انتخاب می شد و از نظر میزان رطوبت، عدد پراکسید و عدد اسیدی مورد آزمایش قرار می گرفت. درمجموع در بین پنج نوع بسته بندی مختلف مورد استفاده در این بررسی، نایلون بویژه نایلون تحت خلاء به عنوان بهترین نوع بسته بندی برای پسته شناسایی شد. آنالیز اسیدهای چرب تشکیل دهنده پسته در پایان انبارداری در دمای محیط نشان داد که میزان افت اسیدهای چرب لینولنیک و لینولئیک در نمونه بسته بندی شده در سلوفان (به عنوان نامناسب ترین نوع بسته بندی) بیش تر از نایلون تحت خلاء (به عنوان مناسب ترین نوع بسته بندی) بوده است.
کلید واژه: پسته، جنس بسته بندی، انبارداری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.