بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

در مطالعه انجام شده بر روی برش های میوه به با قطرهای ۳، ۵ و ۷ میلی متر به منظور بررسی سینتیک خشک کردن آن در دماهای ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ درجه سانتیگراد، از خشک کن جابه جایی هوای داغ استفاده شد. تمامی آزمایش ها با سه تکرار انجام گرفت. برای بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به، از پارامتر ضریب نفوذ موثر بهره گرفته شد. مقدار ضریب نفوذ موثر با افزایش دما و ضخامت بین ۲.۷۷×۱۰-۸ تا ۸.۱۲×۱۰-۸ m2/s در تغییر بود. نتایج، نشان داد که اختلاف معنی داری بین ضریب نفوذ در ضخامت های مختلف مشاهده شد. هم چنین برای مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن از ده مدل مختلف استفاده شد که این مدل ها براساس ضریب تبیین (R2)، میانگین نسبی درصد انحراف (MRPD)، مجذور میانگین مربعات خطا (RMSE) و مربع کای کاهش یافته (c2) با یکدیگر مقایسه شدند و در پایان، مدل منتخب که بهترین برازش را از داده های حاصل از فرآیند خشک کردن ارائه نمود، مدل میدلی بود.

کلید واژه: سینتیک خشک کردن، میوه به، ضریب نفوذ، مدل سازی ریاضی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.