مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی :

مقاله تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۳۳ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: تعیین ضرایب نفوذ تند و کند در استخراج آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برگ سبز چای
مقاله کاتچین
مقاله کافئین
مقاله استخراج
مقاله ضریب نفوذ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برگ سبز چای حاوی آنتی اکسیدان های ضد سرطان می باشد که می توان پس از استخراج، از آنها در تولید داروهای ضد سرطان، فراورده های غذایی عملگر و فراورده های بهداشتی ـ آرایشی استفاده کرد. در این تحقیق به بررسی سینتیک و ساز و کار استخراج این آنتی اکسیدان ها پرداخته شده است. برای این منظور، ضریب های نفوذ هر یک از کاتچین هایEGCG ،EGC ،EC ،C و کافئین موجود در برگ سبز چای ایرانی در عملیات استخراج این مواد به کمک آب محاسبه شده است. بر اساس رابطه به کار گرفته شده، دو نوع ضریب نفوذ تند و کند برای انتقال جرم از برگ سبز چای مالش داده شده در نظر گرفته شده است که با توجه به نتیجه ها و محاسبه های انجام شده، ضریب نفوذ مرحله داخلی که در درون ذره های چای اتفاق می افتد نقش محدود کننده فرایند استخراج را دارد. علاوه بر این، مقدارهای دما و زمان بهینه استخراج این مواد به صورت کافئین (۸۰ درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه)، C (90 درجه سانتی گراد، ۸۰ دقیقه)، EC (درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه)، EGC (80 درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه)، EGCG (90 درجه سانتی گراد، ۴۰ دقیقه)، به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.