پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)
تعداد صفحات :۱۴
در این پژوهش، خشک کردن اسمزی میوه به در محلول های اسمزی C1 (%10 نمک، ۳۰% ساکارز و ۳۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C2 (%10 نمک، ۱۰% ساکارز و ۵۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C3 (%10 نمک، ۵۰% ساکارز و ۱۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C4 (%20 نمک و ۵۰% ساکارز وزنی/وزنی) C5 (%20 نمک و ۵۰%گلوکز وزنی/وزنی)، C6 (%50 گلوکز وزنی/وزنی)، C7 (60% گلوکز وزنی/وزنی)، C8 (70% ط گلوکز وزنی/وزنی)، محلول ۵۰%) C9 ساکارز وزنی/وزنی)،%۶۰) C10 ساکارز وزنی/وزنی)،%۷۰) C11 ساکارز وزنی/وزنی) و دما های ۲۵ و ۷۵ درجه سانتی گراد و در نسبت های وزنی ۱:۵ و ۱:۱۰ (میوه به به محلول اسمزی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج، نشان داد که محلول C11 دارای بیش ترین میانگین دفع آب شده است (WL=0.369). همچنین محلول C5 دارای بیش ترین میانگین جذب مواد جامد (SG=0.196).
کلید واژه: میوه بِه، خشک کردن اسمزی، دفع آب تعادلی، جذب قند تعادلی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.