پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش، خشک کردن اسمزی میوه به در محلول های اسمزی C1 (%10 نمک، ۳۰% ساکارز و ۳۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C2 (%10 نمک، ۱۰% ساکارز و ۵۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C3 (%10 نمک، ۵۰% ساکارز و ۱۰% گلوکز وزنی/وزنی)، C4 (%20 نمک و ۵۰% ساکارز وزنی/وزنی) C5 (%20 نمک و ۵۰%گلوکز وزنی/وزنی)، C6 (%50 گلوکز وزنی/وزنی)، C7 (60% گلوکز وزنی/وزنی)، C8 (70% ط گلوکز وزنی/وزنی)، محلول ۵۰%) C9 ساکارز وزنی/وزنی)،%۶۰) C10 ساکارز وزنی/وزنی)،%۷۰) C11 ساکارز وزنی/وزنی) و دما های ۲۵ و ۷۵ درجه سانتی گراد و در نسبت های وزنی ۱:۵ و ۱:۱۰ (میوه به به محلول اسمزی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج، نشان داد که محلول C11 دارای بیش ترین میانگین دفع آب شده است (WL=0.369). همچنین محلول C5 دارای بیش ترین میانگین جذب مواد جامد (SG=0.196).

کلید واژه: میوه بِه، خشک کردن اسمزی، دفع آب تعادلی، جذب قند تعادلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.