بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

تاثیر متغیرهای اصلی موثر بر فرایند تولید قند قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از طراحی آزمایش های به روش هیدرولیز اسید غلیظ مطالعه شده است. بر اساس نتایج آزمایش های قبلی، دما ۶۵، ۸۰، ۹۰ درجه سانتی گراد، زمان واکنش ۲، ۳ و ۴ ساعت، غلظت اسید ۲۰%، ۴۰% و ۶۰% و جزء جامد ۵%، ۱۰% و ۱۵% برای بررسی انتخاب شده است. غلظت گلوگز، زایلوز، فورفورال و اسید استیک با استفاده از HPLC اندازه گیری شده است و با استفاده از یک مدل ریاضی دو مجذوری مدل شده است. مدل ریاضی بر اساس آزمایش های مستقل اثبات شده و بر اساس آن شرایط بهینه حصول بالاترین میزان گلوگز محاسبه شده است. در این شرایط (غلظت اسید سولفوریک ۳۶%، دمای واکنش ۹۰oC، جزء جامد ۱۵% و ۱۷۵ دقیقه) میزان گلوگز، پنتوز، فورفورال و اسید استیک به ترتیب ۱۲.۷۲۴، ۲.۹۲، ۳.۱۸ و ۶.۴۴ محاسبه شده است.

کلید واژه: پوست سبز گردو، قند قابل تخمیر، هیدرولیز، بیواتانول، تاگوچی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.