اثر توپیرامات بر کنترل وزن مبتلایان به اختلال دو قطبی نوع یک تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر توپیرامات بر کنترل وزن مبتلایان به اختلال دو قطبی نوع یک تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر توپیرامات بر کنترل وزن مبتلایان به اختلال دو قطبی نوع یک تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر توپیرامات بر کنترل وزن مبتلایان به اختلال دو قطبی نوع یک تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر توپیرامات بر کنترل وزن مبتلایان به اختلال دو قطبی نوع یک تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران (اندیشه و رفتار)

تعداد صفحات :۹

هدف: هدف پژوهش حاضر تعیین اثر توپیرامات بر کنترل وزن بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی نوع I تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی در دوره شیدایی بود. روش: در کارآزمایی بالینی شاهددار تصادفی و دوسوکور حاضر، ۴۶ آزمودنی مبتلا به اختلال دوقطبی نوع I در دوره شیدایی، به طور تصادفی به دو گروه مداخله و گواه تقسیم شدند. هر دو گروه تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی قرار گرفتند. علاوه بر این، بیماران گروه مداخله توپیرامات و بیماران گروه گواه دارونما دریافت کردند. بیشینه دوز توپیرامات ۲۰۰ میلی گرم در روز بود. وزن آزمودنی ها در شروع بررسی و سپس به طور هفتگی، به مدت هشت هفته، اندازه گیری شد. برای گردآوری داده ها مقیاس ارزیابی شیدایی یانگ (YMRS) به کار رفت و داده ها با استفاده از آزمون های مجذور خی و آنالیز واریانس اندازه های مکرر تحلیل شدند. یافته ها: میانگین وزن دو گروه در ابتدا و انتهای بررسی تفاوت آماری معناداری نداشت (به ترتیب، P=0.948 و P=0.245) در هر دو گروه وزن آزمودنی ها در مدت هشت هفته، در مقایسه با ابتدای بررسی، تغییر نکرد. نتیجه گیری: درمان کمکی با توپیرامات، با دوز ۲۰۰ میلی گرم در روز، بر کنترل وزن بیماران مبتلا به شیدایی تحت درمان با لیتیوم و داروهای ضد روان پریشی بی اثر بود.

کلید واژه: توپیرامات، کنترل وزن، شیدایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.