مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss :

مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۴۲۹ تا ۴۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس .Artemisia aucheri Boiss
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله .Artemisia aucheri Boiss
مقاله فعالیت ضد میکروبی
مقاله ژرانیل استات
مقاله لینالول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
.Artemisia aucheri Boiss گیاهی بوته ای از خانواده Asteraceae می باشد که در سراسر ایران پراکنده است. این گیاه در طب سنتی ایران، به عنوان قابض، ضدعفونی کننده، ضد میکروب، ضد انگل و ضد مسمومیت بکار می رود. هدف از این مطالعه، ارزیابی خاصیت ضد میکروبی اسانس حاصل از اندام هوایی این گیاه، بر طیف وسیعی از میکروارگانیسمها شامل باکتریهای گرم منفی، گرم مثبت، قارچهای رشته ای و مخمر با استفاده از روش انتشار در آگار (دیسک دیفیوژن) و روش رقت سازی در لوله (میکروبراث دایلوشن) بود. شناسایی اجزای اسانس با استفاده از GC و GC/MS وجود ۵۴ ترکیب را نشان داده که مجموعا ۹۸% از کل اسانس را تشکیل می دهند. ژرانیل استات (۱۷۲%)، آلفا- سیترال (۱۷۱%)، لینالول (۱۲۷%)، ژرانیول (۱۰۷%) و Z-سیترال (۱۰۵%) از اجزای اصلی اسانس می باشند. نتایج مطالعات ضد میکروبی نشان داد که اثر ضد میکروبی اسانس درمنه کوهی با افزایش غلظت، افزایش می یابد. اسانس حاصل از اندام هوایی گیاه، اثر ضد قارچی بسیار خوبی نشان داد. اثر ضد قارچی اسانس از اثر ضد باکتریایی آن بیشتر بود. باکتریهای گرم منفی نسبت به باکتریهای مثبت مقاوم تر بودند. متوسط میانگین قطر هاله عدم رشد اسانس درمنه کوهی بر باکتریهای گرم مثبت و قارچها به ترتیب از اثر وانکومایسین و آمفوتریسین B بیشتر بود و این اثر در باکتریهای گرم منفی از جنتامایسین کمتر بود. مطالعات بیشتری لازم است تا کارایی اسانس در مقابل ایزوله های بالینی ارزیابی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.