مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک :

مقاله اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۸۹ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه (Berberis vulgaris) فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران دیابتی نوع II با سندرم متابولیک
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زرشک سیاه
مقاله سندرم متابولیک
مقاله فشارخون
مقاله گلوکز
مقاله اینترلوکین -۶
مقاله انسولین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماریهای قلبی – عروقی اولین پیامد سندرم متابولیک بوده و لذا درمان عوامل خطر آن در بیماران دیابتی اهمیت دارد. از اینرو مطالعه حاضر با هدف تعیین اثر مصرف کوتاه مدت زرشک سیاه فرآوری شده بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوعII دارای اجزا سندرم متابولیک طراحی گردید.
روش بررسی: در این کارآزمایی بالینی ۵۷ بیمار مبتلا به دیابت نوع
II شرکت و به طور تصادفی به سه گروه تقسیم و تحت مداخله قرار گرفتند: ۱) گروه زرشک سیاه فرآوری شده (۱۹ نفر) که روزانه یک قاشق غذاخوری زرشک سیاه فرآوری شده در سرکه سیب مصرف می کردند ۲) گروه سرکه سیب (۱۹ نفر) که روزانه دو قاشق غذاخوری سرکه سیب مصرف می کردند و ۳) گروه شاهد (۱۹ نفر) که هیچ مداخله ای نداشتند. فشارخون سیستولیک و دیاستولیک، قد و وزن شرکت کنندگان در پایه و پایان هفته چهارم اندازه گیری و نمایه توده بدن (BMI) محاسبه گردید. نمونه خون بعد از ۱۴-۱۲ ساعت ناشتایی در پایه و پایان هفته چهارم گرفته شد و غلظت گلوکز، انسولین،hs CRP و اینترلوکین -۶ اندازه گیری شد.
یافته ها: در پایان هفته چهارم، دریافت غذایی سه گروه نسبت به پایه تغییر معنی داری نشان نداد. با این وجود، میانگین وزن و
BMI بطور معنی داری در گروه زرشک سیاه فرآوری شده و در گروه سرکه سیب کاهش یافت. فشارخون سیستولیک و دیاستولیک و فاکتورهای التهابی (اینترلوکین -۶ و hs CRP) تغییر معنی داری نکرد، با این حال، غلظت گلوکز خون در گروه زرشک سیاه فرآوری شده، انسولین در سه گروه و اینترلوکین -۶ در گروه شاهد بطور معنی داری افزایش یافت.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر حاکی از عدم تاثیر زرشک سیاه فرآوری شده در سرکه سیب بر روی عوامل خطر بیماریهای قلبی – عروقی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.