مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال :

مقاله مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۹۵ تا ۹۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه علایم بالینی و آزمایشگاهی در ضربه مغزی اطفال
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترومای سر
مقاله پیش آگهی
مقاله علایم بالینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: تروما شایعترین علت مرگ و میر در اطفال ۱ تا ۱۴ ساله بوده و ضربه مغزی %۴۰ مرگ و میرهای ناشی از ضربه های کشنده کودکان را تشکیل می دهد. پسرها دو برابر دختران دچار ضربه های مغزی می شوند. هدف از این مطالعه بررسی شیوع علایم بالینی و آزمایشگاهی در بیماران ترومای سر می باشد.
روش بررسی: در یک مطالعه مقطعی بیماران بستری با ترومای سر در بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی تبریز مورد بررسی قرار گرفتند و اطلاعات لازمه از پرونده بیماران استخراج و مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: ۵۹ (%۶۸۶) نفر از بیماران پسر و ۲۷ (%۳۱۴) نفر از بیماران دختر بودند و نسبت پسران به دختران ۲۱۸ به ۱ بود. استفراغ با %۲۷۹ شایعترین یافته بالینی در کودکان مورد مطالعه بود. میانگین سنی بیماران پسر ۶۳۵۱±۴۴۰۹ ماه و میانگین سنی بیماران دختر ۷۵۷۴±۴۶۰۱ ماه بود و تفاوت معنی داری بین میانگین سنی بیماران پسر و دختر مورد مطالعه وجود نداشت (P=0.243). میانگین معیار کمای گلاسکو(GCS) بیماران پسر ۱۳۱±۲۹۵ و میانگین GCS بیماران دختر ۱۱۸۸±۱۷۱ بود. تفاوت معنی داری بین میانگین GCS بیماران پسر و دختر مورد مطالعه وجود نداشت (P=0.0.97). 10 نفر از بیماران (۶ بیمار پسر و ۴ بیمار دختر) در اثر ترومای سر فوت کرده بودند. تفاوت معنی داری بین میزان مورتالیته ترومای سر در بین بیماران دو جنس وجود نداشت (P=0.385). 53 نفر از بیماران (۳۱ بیمار پسر و ۲۲ بیمار دختر) دچار مولتی تروما بودند. میانگین قند خون در بیماران با پروگنوز خوب ۱۳۲۷۲±۵۸۹۴ و میانگین قند خون در بیماران با پروگنوز بد ۲۱۷۶۳±۶۸۵۰ بود (P=0.009).
نتیجه گیری: استفراغ شایعترین یافته بالینی بود و میانگین قند خون در بیماران با پیش آگهی بد بصورت معنی داری بیشتر از بیماران با پیش آگهی خوب بود. تفاوت بین سایر پارامترها معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.