مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده :

مقاله رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در آب و فاضلاب از صفحه ۲۶ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: رنگ زدایی محلولهای آبی حاوی رنگهای راکتیو با استفاده از تابش باریکه الکترونی یونیزه کننده
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنگهای راکتیو
مقاله تابش باریکه الکترونی
مقاله رنگ زدایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فاضلاب صنایع نساجی، معمولا دارای مقادیر قابل توجهی از مواد رنگی سمی است. تحقیقات نشان می دهد که رنگها به ویژه رنگهای راکتیو آزو به سادگی تخریب نمی شوند، به همین علت قبل از تخلیه فاضلاب در محیط زیست، لازم است که این مواد حذف شوند. در این تحقیق تخریب پذیری محلول آبی رنگهای راکتیو آزو Remazol blue 133% و Remazol red توسط باریکه الکترونی با انرژی ۱۰ مگا الکترون ولت در دزهای ۱، ۳، ۵، ۸ و ۱۱ کیلوگری (kGy)مورد بررسی قرار گرفت. محلول آبی از رنگهای راکتیو مذکور با غلظت ۵۰ ppm تهیه گردید. نمونه های تهیه شده در ظروف از جنس پلی استایرنی توسط باریکه الکترونی تولید شده از شتاب دهنده الکترون، پرتودهی شدند. تغییرات طیف جذبی، pH و اکسیژن شیمیایی موردنیاز برای تخریب اکسیداسیونی (COD) نمونه ها، قبل و بعد از پرتودهی اندازه گیری گردید. درجه رنگ زدایی و درصد حذف COD نمونه ها نیز محاسبه شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که در دز ۱ کیلوگری نوارهای جذبی هر دو رنگ به شدت کاهش یافته به طوری که بیش از ۸۳ درصد رنگ زدایی حاصل گردید. در انرژی ۳ کیلوگری این مقادیر بین ۹۳ تا ۹۶ درصد متغیر بود. کاهش بار آلی ترکیبات رنگی با افزایش دز تابشی در نتایج pHوCOD نیز به وضوح مشاهده شد. pH محلولها بعد از پرتودهی با دز ۱۱کیلوگری برای رنگهای Remazol blue 133% و Remazol red به ترتیب ۴۲۲۵ درصد و ۴۸۵۹ درصد کاهش یافت. درصد کاهشCOD محلول رنگهای مذکور در دز جذبی ۱ کیلوگری، به ترتیب ۲۰ درصد و ۱۸ درصد و در دز جذبی ۱۱ کیلوگری به ترتیب ۶۰ درصد و ۷۲ درصد محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.