بهینه سازی چندمتغیره میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت برای اندازه گیری تیمول در نمونه های غذایی و دارویی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی چندمتغیره میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت برای اندازه گیری تیمول در نمونه های غذایی و دارویی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی چندمتغیره میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت برای اندازه گیری تیمول در نمونه های غذایی و دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی چندمتغیره میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت برای اندازه گیری تیمول در نمونه های غذایی و دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی چندمتغیره میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت برای اندازه گیری تیمول در نمونه های غذایی و دارویی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش، میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت (USAEME) و تجزیه کروماتوگرافی گازی با آشکارساز یونش شعله ای (GC-FID) برای اندازه گیری تیمول در نمونه های عسل طبیعی، محلول دهان شویه، و آب آشامیدنی به کار گرفته شد. اثر عامل های موثر بر کارایی استخراج، شامل حجم حلال استخراج کننده، غلظت نمک، زمان اعمال فراصوت، و دمای امولسیون سازی به وسیله یک طرح فاکتوریال کامل بررسی شد. نتیجه ها نشان داد که تمام این عامل ها مهم هستند. در مرحله بعد، با استفاده از یک طرح مرکب مرکزی کسری، مقدار بهینه عامل ها به صورت ۷۳ میکرولیتر برای حجم حلال استخراج، %۱.۵۰ (وزنی / حجمی) برای غلظت نمک، ۹ دقیقه برای زمان فراصوت، و ۴۵ oCبرای دمای امولسیون سازی به دست آمد. در شرایط بهینه، ارقام شایستگی روش مشتمل بر حد آشکارسازی ۰.۰۰۱ (LOD) میکروگرم بر میلی لیتر (mg/ml)، گستره پویای خطی (LDR) در گستره غلظتی ۰.۰۱-۵۰ mg/ml، ضریب تعیین (R2) برابر با ۰.۹۹۹۴، و انحراف استاندارد نسبی %۱.۲۲ (RSD) به دست آمد.

کلید واژه: میکرواستخراج امولسیون سازی به کمک فراصوت، طراحی آزمایش، کروماتوگرافی گازی، تیمول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.