مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین :
مقاله مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۲۶ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر پروپوفول و نسدونال بر فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فاسیکولاسیون
مقاله گلودرد بعد از عمل
مقاله پروپوفول
مقاله سوکسینیل کولین
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: ما در این مطالعه برای تعیین میزان بروز فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل به دنبال تزریق سوکسینیل کولین، اثر دو داروی پروپوفول و نسدونال را قبل از تزریق سوکسینیل کولین بررسی کردیم.
مواد و روش ها: در یک مطالعه آینده نگر و دو سوکور، ۱۰۰ بیمار ASA کلاس ۱ و ۲ (با محدوده سنی ۲۰-۶۰ سال) به صورت تصادفی به دو گروه مساوی تقسیم شدند. القا بیهوشی در گروه ۱ با پروپوفول ۲ میلی گرم / کیلوگرم و در گروه ۲ با نسدونال ۵ میلی گرم / کیلوگرم صورت گرفت. در هر دو گروه از سوکسینیل کولین ۱ میلی گرم / کیلوگرم برای لوله گذاری تراشه استفاده شد. فاسیکولاسیون به دنبال تزریق سوکسینیل کولین و میالژی و گلودرد، ۲۴ ساعت بعد از عمل ارزیابی شد.
یافته ها: در گروه ۱، ۸ نفر (%۱۶) فاسیکولاسیون نداشتند و ۴۲ نفر (%۸۴) فاسیکولاسیون داشتند که در هیچ کدام از بیماران این گروه فاسیکولاسیون شدید مشاهده نشد. در گروه ۲، ۲ نفر (%۴) فاسیکولاسیون نداشتند و ۴۸ نفر (%۹۶) فاسیکولاسیون داشتند و فاسیکولاسیون آنها اکثرا شدید بود که تفاوت معنی داری هم در میزان و هم در شدت فاسیکولاسیون وجود داشته است (P=0.046).
در گروه یک، ۳۴ نفر (%۶۸) و در گروه دو، ۴۶ نفر (%۹۲) گلودرد داشتند که تفاوت معنی داری از نظر آماری بین دو گروه وجود داشت (P=0.003). میالژی نیز در ۳۰ نفر (%۶۰) از بیماران گروه ۱ و در۴۰ نفر (%۸۰) از بیماران گروه ۲ گزارش گردید (P=0.029).
بحث و نتیجه گیری: استفاده از پروپوفول در مقایسه با نسدونال باعث کاهش فاسیکولاسیون، میالژی و گلودرد بعد از عمل می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.